Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Φέτελ: «Φανταστικός αγώνας»

Φέτελ: «Φανταστικός αγώνας»
Μετά τον αποκλεισμό του από τις κατατακτήριες δοκιμές, που είχε ως αποτέλεσμα να εκκινήσει από τα πιτ, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωνε πως θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα το παρουσιαστούν και αυτό έκανε κατά τη διάρκεια του γκραν πρι.

Ο Γερμανός πιλότος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ανέβηκε 21 θέσεις και πλασαρίστηκε τρίτος, σε έναν αγώνα που όπως χαρακτήρισε ήταν φανταστικός.

«Για να είμαι ειλικρινής μετά τους πρώτους γύρους ο στόχος μου ήταν το βάθρο. Είχα μία δύσκολη εκκίνηση, στην οποία ήθελα να προσπεράσω γρήγορα τα μονοθέσια που βρίσκονταν μπροστά μου. Μετά είχα πρόβλημα με την μπροστινή αεροτομή και μετά πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας είχα ένα θέμα με τον Ρικιάρντο, επειδή φρέναρε στην ευθεία με αποτέλεσμα να έχουμε επαφή», ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στη συνέχεια χαρακτήρισε φανταστικό των αγώνα του:

«Είχα ένα φανταστικό αγώνα και το αυτοκίνητο ασφαλείας με βοήθησε. Είχαμε μία ωραία μάχη με τον Τζένσον Μπάτον, πιλότο που δύσκολα προσπερνάς. Ήταν ένας δραματικός αγώνας με πολλές εναλλαγές και είναι πολύ ωραίο που είμαστε εδώ και κρατάμε το τρόπαιο», πρόσθεσε.

Ο πιλότος των «κόκκινων ταύρων» πλέον έχει 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο, δύο γύρους πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: