Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Άσχημη ήττα» για Παρί!!

«Άσχημη ήττα» για Παρί
Ως άσχημη χαρακτήρισε την εντός έδρας ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Σεντ Ετιέν, ο Κάρλο Αντσελότι. Παρά την κόκκινη που αντίκρισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε ότι οι Παριζιάνοι δεν τα κατάφεραν κόντρα σε ένα καλύτερο σύνολο.

Ένα αυτογκόλ του Μαμαντού Σακό και ένα από τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα τους Πρωτευουσιάνους παρόλη τη μείωση του σκορ από τον Γουιλιάμ Οαρό.

Ο Αντσελότι τόνισε πως περίμενε περισσότερα από την ομάδα του μετά το επιτυχημένο σερί της.

«Είναι μια άσχημη ήττα, γιατί νομίζαμε ότι ήμασταν σε πολύ κατάσταση», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στους δημοσιογράφους.

«Δεν παίξαμε καλά και για αυτό το λόγο ηττηθήκαμε. Η Σεντ Ετιέν έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς και κέρδισε δίκαια. Δεν είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, δεν είχαμε οργάνωση και φυσιολογικά ήρθε ήττα», πρόσθεσε.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Στεφάν Ρουφιέ με το σκορ στο 1-0 και παρόλο το γεγονός πως ο 53χρονος προπονητής ομολόγησε πως ήταν λιγάκι τραβηγμένη, τόνισε πως δεν ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα.

«Η αποβολή δεν ήταν λογική, αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Δεν έπρεπε να αποβληθεί αφού κοιτούσε την μπάλα και όχι τον αντίπαλο.

Στα αποδυτήρια δεν είπε τίποτα, ήταν πολύ στενοχωρημένος.

Το πρόβλημα όμως ήταν άλλο, δεν είχαμε ρυθμό και είχαμε πολλές δυσκολίες. Μάλλον ο αγώνας της Τετάρτης μας επηρέασε γιατί κερδίσαμε εννιά σερί παιχνίδια προηγουμένως. Είναι ένα καλό μάθημα για εμάς στο μέλλον
».

Ο Μπλέις Ματουιντί αποχώρησε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού, αλλά ο Αντσελότι δεν ανησυχεί ότι ο τραυματισμός θα αποδειχθεί σοβαρός και πρόσθεσε ότι δεν θα άλλαζε κάτι στο αποτέλεσμα αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα:

«Ο Ματουιντί είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής αλλά δε νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι αυτού παρόντος στη συνέχεια.
Η ομάδα δεν είχε ένα καλό αγώνα, είναι μια κακή παρένθεση δε νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: