Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Βενγκέρ: «Δεν με νοιάζει αν έβαλε γκολ ο Φαν Πέρσι»

Βενγκέρ: «Δεν με νοιάζει αν έβαλε γκολ ο Φαν Πέρσι»
Το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η Άρσεναλ ήταν καθοριστικό για την ήττα από τη Μαν. Γιουνάιτεντ (2-1), όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, που θέλησε να μην αναφερθεί εκτενώς στο γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι σε βάρος της πρώην ομάδας του.

«Δίκαια νίκησε η Γιουνάιτεντ. Μόνοι μας βάλαμε τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση δεχόμενοι τόσο γρήγορα το γκολ. Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν από δικά μας λάθη, όπως και το πρώτο τέρμα της Γιουνάιτεντ. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να παίξει στη συνέχεια κλειστά και να χτυπά με αντεπιθέσεις. Είχαμε πολλή κατοχή μπάλας, αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις», δήλωσε.

Για το γκολ του Φαν Πέρσι είπε: «Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει για τους αντιπάλους και δεν έχει σημασία. Εμένα με νοιάζει να κερδίζουμε εμείς. Αυτό που μετρά είναι να μην κάνουμε λάθη και δίνουμε εύκολα γκολ στους αντιπάλους μας».

Τέλος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την ορθότητα της αποβολής του Τζακ Γουίλσιρ στο δεύτερο μέρος. «Θα πρέπει να ξαναδώ τη φάση, αλλά δεν νομίζω πως ο Γουίλσιρ μπήκε επίτηδες έτσι στη φάση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: