Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μοράτι: «Φοβήθηκα για τα χειρότερα…»

Μοράτι: «Φοβήθηκα για τα χειρότερα…»
Μετά το γκολ της Γιουβέντους ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι φοβήθηκε ότι θα ακολουθούσαν τα χειρότερα αλλά η ομάδα του «αντέδρασε στην αδικία». Ο Αρτούρο Βιδάλ άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό στο Derby D΄ Italia αλλά στην αρχή της φάσης ο Κουάντο Ασαμόα ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ.

«Μετά από τα πρώτα 17 δευτερόλεπτα ανησύχησα ότι δε θα έχουμε καλό παιχνίδι. Όταν είδα το ριπλέι της φάσης και ότι ήταν οφσάιντ, σκέφτηκα ότι πάλι την ίδια ιστορία θα έχουμε. Αλλά οι παίκτες αντέδρασαν σε αυτή την αδικία», τόνισε.

Οι «νερατζούρι» με τη νίκη τους με 3-1 στο Τορίνο έσπασαν έτσι το σερί των 49 παιχνιδιών χωρίς ήττα της «μεγάλης κυρίας» στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι εξέπληξε πολλούς με το σύστημα 3-4-3 που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο, αφού λίγες ημέρες νωρίτερα είχε παραδεχθεί ότι δεν επρόκειτο να αλλάξει πολλά πράγματα.

«Ο Στραματσόνι δεν πρέπει να συγκρίνεται με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είναι απλά πολύ ικανός και αυτό μόνο αρκεί να πούμε.

Γνώριζα τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν σκόπευε να προχωρήσει σε αλλαγή του συστήματος. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος για το λόγο ότι το καινούριο σύστημα αρχίζει να αποδεικνύεται πολύ ενδιαφέρον. Ας περιμένουμε λίγο ακόμη προτού πούμε ότι στοχεύουμε στο πρωτάθλημα
», συμπλήρωσε ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Μιλάνου.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: