Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πως τα κατάφερες Αρσέν…!!

Πως τα κατάφερες Αρσέν…
Είναι το χειρότερο ξεκίνημα της Άρσεναλ στα χρόνια του Αρσέν Βενγκέρ.

Το ένα ρεκόρ σπάει μετά το άλλο, αλλά είναι αρνητικό.

Τo england365.gr σας παρουσιάζει με νούμερα τους ...υπευθύνους για την απογοητευτική πορεία των «κανονιέρηδων».

Η φετινή τους συγκομιδή σε βαθμούς, μάλιστα, είναι ακόμη χειρότερη από την περυσινή, όταν οι 16 βαθμοί που είχαν συγκεντρώσει στα πρώτα 10 ματς ήταν νέο αρνητικό ρεκόρ, μετά από 58 χρόνια!

Τι έχουμε, λοιπόν, φέτος; Μετά από 10 ματς, 15 βαθμοί, 6η θέση που μπορεί να γίνει 7η ή 8η, ανάλογα με το τι θα κάνουν οι Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ στα ματς που δίνουν την Κυριακή.

Κι αν μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές τα πράγματα έδειχναν ιδανικά, με μόλις 1 γκολ παθητικό, τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Δεν είναι τόσο τα γκολ που δέχεται η ομάδα. Εξάλλου, τα 8 που έχει παθητικό δεν είναι …απαγορευτικό νούμερο για πρωταθλητισμό. Είναι η εικόνα της αμυντικής λειτουργίας που σίγουρα δεν θυμίζει ομάδα που στοχεύει ψηλά. Τα προσωπικά λάθη έχουν γίνει συνήθεια και με βάση τα στατιστικά, οι παίκτες της Άρσεναλ είναι αυτοί με τα περισσότερα …τσαφ που έχουν οδηγήσει σε γκολ. Δείτε αναλυτικά:
Παίκτης
Λάθη
Σέζνι
5
Βερμάελεν
3
Μανόνε
2
Μερτεζάκερ
2
Σάντος
1
Τζουρού
1
Κοσιελνί
1
Μίκελ
1
Ράμσεϊ
1
Σκιλασί
1
Τα προσωπικά λάθη δεν είναι τα μόνα που φέρνουν τους Λονδρέζους σε αυτή την κατάσταση. Οι «κανονιέρηδες» έχουν μετατραπεί σε άοσμο σύνολο, σε ακίνδυνη ομάδα στο τελευταίο τρίτο το γηπέδου. Στο ματς του Σαββάτου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να περάσουν 92 λεπτά για να γίνει το πρώτο σουτ on target. Το έκανε ο Ολιβιέ Ζιρού. Την ίδια ώρα, από τον Αύγουστο του 2010, 11 παίκτες της Άρσεναλ έχουν αποβληθεί. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει δεχθεί περισσότερες κόκκινες κάρτες. Απειθαρχία ή σκληρό παιχνίδι; Ότι και να είναι φανερώνει μία δυσλειτουργία, την οποία ο Αρσέν Βενγκέρ αδυνατεί να διορθώσει.




πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: