Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Δεν την σταματάει τίποτα την ΑΕΚ!!

Δεν την σταματάει τίποτα την ΑΕΚ
Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί έδωσε η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας της Πάφου στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος της Λάρνακας είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 22 βαθμούς, ενώ έχει έναν αγώνα παραπάνω από τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, οι οποίες έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ήταν δημιούργησαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες του παιχνιδιού στην εστία των γηπεδούχων. Ωστόσο, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έκλεισαν τους όποιους διαδρόμους υπήρχαν κάνοντας δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έτσι έκαναν το 1-0 στο 74’ με τον Πιντάδο. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Λάρνακας συνέχισαν να πιέζουν, προκειμένου να σημειώσουν κάποιο τέρμα ακόμη. Αυτό ήρθε στο 86’ με τον Ντάεμεν, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89’ ο Πιντάδο.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής οι ΑΕΛ στην έδρα της αναδείχτηκε 1-1 με τον Εθνικός Άχνας, ενώ χωρίς νικητή έληξε και το ματς της Δόξας Κατοκοπιάς με την Ομόνοια, αφού ο αγώνας έληξε 1-1.

Η αγωνιστική (8η)

Σάββατο 3/11

Δόξα Κατοκοπιάς-Ομόνοια 1-1
Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας 0-3
ΑΕΛ-Εθνικός Άχνας 1-1

Κυριακή 4/11

Παραλίμνι-Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα
Άλκη-Απόλλων Λεμεσού

Δευτέρα 5/11

ΑΠΟΕΛ-Αγία Νάπα

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Απόλλων Λεμεσού- Πάφος
Αγία Νάπα- Ανόρθωση
Εθνικός Άχνας- ΑΠΟΕΛ
Νέα Σαλαμίνα- Παραλίμνι
Ολυμπιακός Λευκωσίας- Δόξα Κατοκοπιάς
ΑΕΚ Λάρνακας- ΑΕΛ
Ομόνοια- Άλκη



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: