Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Ψυχρός εκτελεστής ο Αμπάρκιολης»

«Ψυχρός εκτελεστής ο Αμπάρκιολης»
Ψυχρό εκτελεστή χαρακτηρίζει τον διαιτητή, Απόστολο Αμπάρκιολη με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί, εκμεταλλευόμενοι την συζήτηση που γίνεται για την διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, εξέφρασαν την άποψη τους έχοντας παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή από τον αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά για τα play-offs της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«1)Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιτέλους η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο ανακάλυψαν τον ψυχρό εκτελεστή Αμπάρκιολη.

Το φρούτο αυτό της διαιτησίας που ακόμα ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για τα χρήματα του λογαριασμού του, ο ψυχρός εκτελεστής της Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έδειξε χτες στην Ελλάδα γιατί στην Super League είναι ο Πλατανιάς και δεν είναι η Παναχαϊκή.

Πληροφορούμε τους έλληνες φιλάθλους ότι αυτά που έκανε χτες ο Αμπάρκιολης δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που έκανε εις βάρος την Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Κ. Σαρρή το ρουσφέτι στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας στον Γραμμένο που έκανε ο Πιλάβιος για να τον ψηφίσει εφόσον θα ήταν υποψήφιος τελείωσε και ο Αμπάρκιολης από αύριο πρέπει να είναι στην πόρτα του μαγαζιού που εργάζεται.

Η Παναχαϊκή φέτος από τις διαιτησίες στο παιχνίδι με τον Πιερικό, τον Φωκικό και στο χτεσινό με την Λάρισα έχει χάσει 6 βαθμούς και αυτή την στιγμή θα ήταν πρώτη παρά το ότι εξαιτίας της συμπληρωματικής έκθεσης μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά Αμπάρκιολη έχει μετά από 6 παιχνίδια εκ των οποίων τα 3 χωρίς φιλάθλους στην κάτω Αχαΐα και στο Αίγιο και παρά το ότι έπαιξε για πρώτη φορά στο γήπεδο της μετά από 7 αγωνιστικές.

2)Την εξαίρεση των διαιτητών από τις ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιώς και Ηρακλείου Κρήτης θα ζητήσει στους αγώνες της η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Τους λόγους θα εκθέσει η Παναχαϊκή με έγγραφο της στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ Σαρρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: