Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μπάγεβιτς: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς»

Μπάγεβιτς: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς»
Την σπουδαιότητα της νίκης που πήρε ο Ατρόμητος σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί του Πανθρακικού.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός στάθηκε και στο άγχος που είχαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση, κάτι που επηρέασε την απόδοσή τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάγεβιτς:

«Αυτή η νίκη θα μας κάνει πολύ καλό. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τον Πανθρακικό. Για εμάς γιατί στοχεύουμε στις υψηλές θέσεις, για τον Πανθρακικό διότι θέλει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες. Από την αρχή θέλαμε να παίξουμε επιθετικά και να σκοράρουμε, κάτι που όμως δεν μας βγήκε με αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε νευρικοί. Τον εκνευρισμό αυτόν τον πληρώσαμε με το γκολ που δεχθήκαμε. Αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές είναι και τα πιο δύσκολα για να παίξεις ποδόσφαιρο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και τελικά καταφέραμε να νικήσουμε. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ και οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια αξίζει όμως και ο κόσμος που μάς στάθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μας βοήθησε να πετύχουμε τον στόχο μας», ήταν αρχικά τα λόγια του Μπάγεβιτς.

Όσον αφορά τον Κούτσι, ο οποίος σκόραρε, αλλά και είχε ένα επεισόδιο με τον Ιτάνζ, σχολίασε: «Το γκολ αυτό ελπίζω να τον βοηθήσει και να πάρει τα πάνω του γιατί είναι σημαντικός για τον Ατρόμητο. Το πάθος του δεν το έχουν πολλοί στην ομάδα. Όσο για το επεισόδιο, δεν θέλω καν να θυμάμαι τη φάση. Όλα είναι πάνω στα νεύρα και συγχωρούνται».

Ενώ τέλος για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Φυτανίδη, είπε: «Ήθελα να τον ξεκουράσω και να δώσω χρόνο στον Ταυλαρίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: