Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Καμπιάσο: «Η αρχή του δρόμου για το πρωτάθλημα»

Καμπιάσο: «Η αρχή του δρόμου για το πρωτάθλημα»
Η νίκη ης Ίντερ απέναντι στη Γιουβέντους είναι «η αρχή ενός δρόμου» για να φτάσει η ομάδα του Μιλάνου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Αντρέα Στραματσιόνι παρέταξε με σύστημα 3-4-3 τους «νερατζούρι» και έτσι ήρθε το 3-1 στην έδρα της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

«Νομίζω ότι ο προπονητής προσέγγισε διαφορετικά αυτό το παιχνίδι σε σχέση με αρκετά που είχαμε δώσει στο παρελθόν. Ξέραμε τις δυνατότητες της Γιουβέντους, όμως ξέραμε ότι έπρεπε να επιτεθούμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Το πρώτο γκολ μετά από 18 δευτερόλεπτα αγώνα λειτούργησε σαν χτύπημα, αλλά εμείς αντιδράσαμε πολύ καλά και κερδίσαμε το παιχνίδι. Εάν δεν θέλεις να υποφέρεις από τη Γιουβέντους χρειάζεται να έχει τον έλεγχο του ματς για 90 λεπτά, τότε θα πρέπει να πιέζουν και οι επιθετικοί και αυτό το καταφέραμε χάρη στους επιθετικούς μας», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός μέσος και πρόσθεσε:

«Αυτή ήταν μία σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, αλλά δεν είναι τόσο αποφασιστική αφού βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει ένα σχέδιο για να πετύχει η ομάδα. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως αρχή του δρόμου για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και δεν ξέρουμε τη διαδρομή. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: