Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πρόστιμο στη Λεβερκούζεν λόγω Μπάλακ!!

Πρόστιμο στη Λεβερκούζεν λόγω Μπάλακ
Πρόστιμο 25.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν λόγω του ότι ο Μίκαελ Μπάλακ δεν υποβλήθηκε σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ κοντρόλ τον Σεπτέμβριο του 2011. Ο πρώην άσος της ομάδας είχε αποφύγει μια εξέταση ρουτίνας, μια ημέρα πριν από ένα αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, λόγω ασθένειας.

Αρχικά εκείνος δέχθηκε να εμφανιστεί ενώπιον του Εθνικού Οργανισμού Αντι- Ντόπινγκ (NADA), αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να μην το κάνει.

Η Ένωση του πρωταθλήματος ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες αρχές αλλά σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA , απαιτείται από το σύλλογο να ενημερώσει γραπτώς για το θέμα άμεσα. Τελικά το φαξ εστάλη μετά από μια ώρα.

Η αργοπορία αυτή της Λεβερκούζεν σημαίνει ότι θα χρειαστεί να καταβάλει ένα χρηματικό πρόστιμο για παραβίαση των κανονισμών αλλά ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου, Μέινολφ Σπρινκ υποστηρίζει ότι θα γίνει προσπάθεια να μειωθεί το πρόστιμο.

«Η Μπάγερ έχει αποδεχθεί το πρόστιμο αλλά θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Θα έπρεπε να είχαμε ενεργήσει πιο γρήγορα. Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ενημερωθεί αμέσως», τόνισε στη Bild.

Η υπόθεση τώρα θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου στο Διαιτητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού στη Λωζάννη της Ελβετίας.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: