Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σολδάδο: «Έπρεπε να νικήσουμε την Ατλέτικο»

Σολδάδο: «Έπρεπε να νικήσουμε την Ατλέτικο»
Ικανοποιημένος με τη νίκη της Βαλένθια επί της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Σολδάδο. Ο επιθετικός των «νυχτερίδων» τονίζει ότι η ομάδα του πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν και χαρακτήρισε σημαντικό το γκολ που πέτυχε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση.

«Έχουμε απομακρυνθεί από τις θέσεις του Champions League και δεν μπορούσαμε να υποχωρήσουμε και άλλο στη βαθμολογία. Με αυτή τη νίκη καταφέραμε να ανακάμψουμε την Ατλέτικο και η Μάλαγα, επίσης, ηττήθηκε. Έτσι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γκολ που πέτυχα, αφού αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν αρκετά μακριά από εμάς», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός φορ και πρόσθεσε:

«Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που έκανε ένα πολύ δυνατό ματς. Η απόδοσή μας στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι κάτι που χρειάζεται να βελτιώσουμε, αφού όταν παίζουμε στην έδρα μας οι οπαδοί μας δίνουν ένα έξτρα κίνητρο. Ωστόσο, οι βαθμοί που έχουμε μαζέψει εντός και εκτός έδρας είναι ακριβώς οι ίδιοι».

Καταλήγοντας, ο Σολδάδο τόνισε: «Σήμερα κατάφερα να σκοράρω το πρώτο μου γκολ με την πρώτη μου ευκαιρία. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχα τρεις ευκαιρίες και δεν σκόραρα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: