Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα!!

Η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα
Μετά τη διαρροή του περιεχομένου της επιστολής της Σούπερ Λίγκας προς τη Nova, στην οποία αποδοκιμάζεται η στάση του Παναθηναϊκού στο θέμα των τηλεοπτικών, ήρθε η «απάντηση» και από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

Έτσι, δόθηκε στη δημοσιότητα και η επιστολή της «πράσινης» ΠΑΕ προς τον συνεταιρισμό.

Η επιστολή, την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, αναφέρει:

«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού συζητήθηκε επιστολή της Forthnet προς τον Συνεταιρισμό σχετικά με το ημερομηνία 29.10.2012 έγγραφο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του οποίο έγινε χρήση κατά την συζήτηση της προσωρινής διαταγής επί αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων της Forthnet κατά της ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ.

Με την παρούσα διατυπώνουμε και εγγράφως τη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αυτή προφορικώς διατυπώθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού από τον παριστάμενο εκπρόσωπο μας.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θεωρεί πως το περιεχόμενο του εγγράφου της παρερμηνεύθηκε και διαστρεβλώθηκε από τη Forthnet.

Όπως σαφώς δηλώνεται εντός του από 29.10.2012 εγγράφου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ως μέλος της SUPERLEAGUE, θεωρεί απολύτως σημαντικά και προστατευτέα τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την εμπορική εκμετάλλευση τους.

Η θετική θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εντός του ισχύοντος νομικού πλαισίου χρήση στιγμιοτύπων προς ενημέρωση των Ελλήνων φιλάθλων δεν προσβάλει ούτε θέτει σε κίνδυνο τα ανωτέρω προστατευτέα εμπορικά δικαιώματα.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι η ουσιαστική θέση όλων μας είναι η εμπιστοσύνη στην δικαστική κρίση και ο σεβασμός των δικαστικών αποφάσεων.

Την παρούσα ζητάμε να τη συγ-γνωστοποιήσετε με την απάντηση σας προς τη Forthnet.

Με εκτίμηση Χρήστος Παναγόπουλος, Β' Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: