Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Φέργκιουσον: «Θα ήμασταν αυτόχειρες»

Φέργκιουσον: «Θα ήμασταν αυτόχειρες»
Η Μαν. Γιουνάιτεντ κέρδισε μάλλον εύκολα την Άρσεναλ με 2-1, ωστόσο ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τις ευκαιρίες που χάσαμε. Έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, αλλά στο τέλος βλέπεις το 2-1 και μπορείς να πιστέψεις πως ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Δεν ήταν όμως. Ευτυχώς που βάλαμε το δεύτερο γκολ, γιατί αν μας ισοφάριζαν στις καθυστερήσεις θα ήμασταν αυτόχειρες», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Πέρυσι χάσαμε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων και δεν θέλω να γίνει το ίδιο και φέτος. Πρέπει να σημειώνουμε περισσότερα γκολ όταν έχουμε την ευκαιρία και σήμερα δεν το κάναμε».

Όσο για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, το γκολ που πέτυχε σε βάρος της παλιάς του ομάδας και το γεγονός ότι δεν το πανηγύρισε, είπε: «Ο Φαν Πέρσι μάς βοήθησε πολύ, ήταν και πάλι εξαιρετικός, όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά και για τις κινήσεις του στο γήπεδο. Σωστά έπραξε και δεν πανηγύρισε. Πέρασε οκτώ φανταστικά χρόνια στην Άρσεναλ και το σέβεται αυτό. Πιστεύω πως και η συμπεριφορά των οπαδών της Άρσεναλ απέναντί του ήταν καλή».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: