Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Φεράρα: «Δεν είμαι σε δύσκολη θέση»

Φεράρα: «Δεν είμαι σε δύσκολη θέση»
Δεν αισθάνεται ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον πάγκο της Σαμπντόρια παρά τις πέντε σερί ήττες, ο Τσίρο Φεράρα. Η πίεση που ασκείται στον Ιταλό προπονητή μεγαλώνει συνεχώς, ειδικά μετά το επεισόδιο που είχε την Παρασκευή με ένα φίλαθλο που του ζήτησε να παραιτηθεί.

«Δε νιώθω ότι είμαι σε δύσκολη θέση», τόνισε ο 45χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Τα αποτελέσματα φυσικά έχουν μεγάλη σημασία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα τερμάτισε πέρσι στην έκτη θέση της δεύτερης κατηγορίας και έχει ανανεώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της.

Το να πάρουμε όσα γίνεται περισσότερα από τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές είναι προτεραιότητα μας αλλά δεν πρέπει να παραπονιόμαστε όταν αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις. Χρειάζεται να ακολουθούμε το πλάνο σε κάθε περίπτωση
».

Ο Εντσο Μαρέσκα και ο Πέδρο Ομπιάνγκ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν και πάλι στη διάθεση του Φεράρα.

«Βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά επειδή ήταν εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα πρέπει να εκτιμήσουμε το πόσο χρόνο θα τους χρησιμοποιήσουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα και τους παίκτες, από τη στιγμή που τα δίνουν όλα, δεν έχω παράπονα. Τον Ιανουάριο θα κινηθούμε για να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες, αν έχουμε τη δυνατότητα
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: