Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Καλός ο Μέσι και ας μη σκόραρε»

«Καλός ο Μέσι και ας μη σκόραρε»
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι που δεν κατάφερε να σκοράρει στη νίκη των Καταλανών επί της Θέλτα με 3-1. Τα γκολ των Αντριάνο, Βίγια και Ζόρντι Άλμπα βοήθησαν πάντως τους «μπλαουγκράνα» να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς και να μείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά ο 44χρονος τεχνικός τον δικαιολόγησε.

«Νομίζω ότι ο Μέσι ήταν καλός και ας μη σκόραρε. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στις ευκαιρίες που έχασε, ο καθένας μπορεί να χάσει τις φάσεις που έχασε», τόνισε ο Βιλανόβα και πρόσθεσε:

«Κάποιες φορές σκοράρει αλλά κάποιες άλλες δεν τα καταφέρνει».

Έντονη ανησυχία προκλήθηκε στο «Καμπ Νου», όταν ο Αργεντινός έπεσε στο χορτάρι λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο αλλά μετά από λίγα λεπτά φροντίδας από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας , περπάτησε προς τον πάγκο και παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Βιλανόβα υπεραμύνθηκε της επιλογής του να ξεκινήσει βασικό τον Μέσι παρόλο το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε την Παρασκευή.

«Ένιωθε καλά, μου είπε πως ήταν εντάξει και έτοιμος να αγωνιστεί. Από τη στιγμή που μου λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, όλα είναι εντάξει.

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι ήθελε να αγωνιστεί και να σκοράρει και είμαι στενοχωρημένος που δεν τα κατάφερε
», δήλωσε.

Το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Θέλτα έκανε τον Τίτο Βιλανόβα τον πρώτο προπονητή στην ιστορία της ομάδας που έφτασε τις 9 νίκες στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί παρά το ρεκόρ.

Είναι σαν ανέκδοτο, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη, δεν έχουμε πάρει ακόμη κανένα τρόπαιο
», ήταν η τοποθέτηση του.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: