Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Γιαννιώτας: «Μόνο στο εξωτερικό»

Γιαννιώτας: «Μόνο στο εξωτερικό»
Μόνο για μία πρόταση από το εξωτερικό ο Άρης Γιαννιώτας θα σκέφτονταν το ενδεχόμενο να φύγει από τον Άρη.

Ο 19χρονος άσος των «κίτρινων» δήλωσε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει από την ομάδα, καθώς αυτό θα σήμαινε πως το βάζει στα πόδια σε μία δύσκολη περίοδο.

Ακόμη, ο μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τη φετινή σεζόν, επισημαίνοντας πως από εδώ και πέρα οφείλουν να πάρουν θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Real Sports”:

Για τον Άρη:
«Είναι δεδομένο ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η αλλαγή προπονητή. Πιστεύω όμως ότι έχει φτάσει η ώρα και εμείς οι παίκτες να δείξουμε από την πλευρά μας ότι δεν μας άξιζε να βρισκόμαστε τόσο χαμηλά. Οφείλουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια. δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλους βαθμούς και να είμαστε τόσο χαμηλά. Θα πρέπει αν ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης:
«Παίζει μεγάλο ρόλο να υπάρχουν παίκτες με εμπειρίες. Πέρυσι υπήρχαν. Φέτος ξαφνικά παιδιά όπως ο Παπαζαχαρίας, ο Παπαστεριανός, ο Βελλίδης και οι υπόλοιποι παλιοί έχουν βρεθεί με μεγάλες ευθύνες και τον κόσμο να περιμένει τόσα πολλά από αυτούς. Νομίζω ότι και εγώ έχω την ευθύνη που μου αναλογεί και θέλω παιχνίδι με το παιχνίδι να δείχνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου.

Η κακή αγωνιστική μας παρουσία στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά παιδιά από αυτά που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα δεν είχαν τις ανάλογες εμπειρίες και δεν υπήρχαν και οι παλιοί για να τους βοηθήσουν να αντέξουν. Είναι μία δύσκολη κατάσταση την οποία βίωσα και πέρυσι. Τότε όμως ήμασταν πέντε νέοι και υπήρχαν δεκαπέντε παλιοί. Φέτος οι αριθμοί είναι αντίστροφοι και ήταν λογικό - στα πρώτα παιχνίδια τουλάχιστον- να υπάρχουν δυσκολίες. Είμαι αισιόδοξος για αυτό επιχειρείται φέτος στον Άρη με τους νεαρούς ‘Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεδομένα θα υπάρχουν δυσκολίες, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, αλλά πιστεύω ότι τελικά θα χτιστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Δεν μου πέρασε από το μυαλό να φύγω από την ομάδα. Θα ήταν σαν να το έβαζα στα πόδια στα δύσκολα και αυτό ήταν κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι με ενδιαφέρει να αγωνιστώ κάποτε στο εξωτερικό. Ζηλεύω παιδιά όπως ο Φουρτούνης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αν προκύψει κάποια καλή πρόταση για μένα θα την εξετάσω με πολύ μεγάλη προσοχή. Το ενδεχόμενο να φύγω από τον Άρη για κάποια άλλη ελληνική ομάδα δεν το σκέφτομαι. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά αν ήταν να φύγω θα το είχα ήδη κάνει».

Για τους ξένους παίκτες της ομάδας:
«Είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη το γεγονός ότι οι ξένοι του αποδείχθηκαν λαχεία. Και δεν μιλάω μόνο για τον Αγκάνθο, που θεωρώ ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Η ομάδα βασίζεται πολύ και στον Πουλίδο και Κοέλιο, που έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν πολύ και τους υπόλοιπους».

Για τον κόσμο:
«Πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας. Αυτό που ζούμε φέτος είναι καταπληκτικό. Με τη χρονιά να έχει ξεκινήσει αγωνιστικά εντελώς στραβά, με την ομάδα να βασίζεται σε παίκτες που στους περισσότερους ήταν άγνωστοί και να μην έρχονται καλά αποτελέσματα, οι οπαδοί γέμισαν το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί άλλων ομάδων ίσως να το είχαν χαμένο το παιχνίδι αυτό και να μην πήγαιναν στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: