Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σάντος «καλεί» Νενέ!!

Σάντος «καλεί» Νενέ
Η Σάντος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος θέλει να είναι έτοιμος σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ αποχωρήσει και επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό η Σάντος να κινηθεί για την απόκτηση του 31χρονου άσου από τον παριζιάνικο σύλλογο.

«Υπάρχει μια πιθανότητα για τον Νενέ αλλά η υπόθεση της μεταγραφής του δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε αθλητικός διευθυντής της Σάντος, Νέι Παντόλφο, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κρουζέιρο με 4-0.

Τα καλά νέα για την ομάδα της Βραζιλίας είναι ότι το συμβόλαιο του Νενέ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και είναι πιθανό να αποχωρήσει από το «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο Νένε είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Βραζιλία για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του, και αυτό πάρθηκε από τη Σάντος ως θετικό σημάδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος μέσος πριν κάνει το «πέρασμα» στην Ευρώπη είχε αγωνιστεί στη Σάντος για ένα χρόνο, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 22 αγώνες στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.





πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: