Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ο γνωστός «εγχώριος» περίπατος…!!

Ο γνωστός «εγχώριος» περίπατος…
Μπορεί στην Ευρωλίγκα να προβληματίζει συνεχώς με την απόδοσή του και να κάνει όλα του τα ματς ντέρμπι, όμως εντός… συνόρων ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην συναντά ιδιαίτερη αντίσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν περίπατο απέναντι στον ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ, νίκησαν 103-67 και έκαναν το 4/4. Κορυφαίοι Σπανούλης (18π, 4/4τρ σε 15΄), Πρίντεζης (20π), πολύ καλή εμφάνιση από Μαυροειδή (12π) και Χάινς (10π).

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, πήραν τα ηνία και όταν πάτησαν γκάζι…απομακρύνθηκαν τόσο που το υπόλοιπο του αγώνα έμοιαζε τυπική διαδικασία. Ο ΚΑΟΔ δεν είχε λύσεις στο σκοράρισμα και έτσι ο Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Γκετσεβίτσιους και Μαυροειδή οι οποίοι έκαναν πολύ καλό ματς.

Το ματς:

Μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα το ματς που επέτρεψε στον ΚΑΟΔ να γίνει ανταγωνιστικός για κάποια λεπτά, ο Ολυμπιακός πάτησε το «γκάζι» επιθετικά. Με τον Σπανούλη να παίρνει πολλές προσπάθειες και μακρινά σουτ στα οποία ευστόχησε, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκόλλησαν από τον αντίπαλό τους. Ο αρχηγός των Πειραιωτών με 16 πόντους και 4/4 τρίποντα, έκανε την διαφορά και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 31-14.

Από την άλλη, ο ΚΑΟΔ, έπαιρνε κάποιους πόντους από τους… συνήθεις υπόπτους Κακαρούδη, Νόουλς και Μίτσελ αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει στο σκορ, ειδικά από την στιγμή που ο Ολυμπιακός… άπλωσε το σκοράρισμά του. Χάινς, Σλούκας και Πρίντεζης πλαισίωσαν τον Σπανούλη και το ματς φαινόταν από νωρίς ότι είχε πάρει τον δρόμο του. Η διαφορά ανέβηκε κοντά ή και πάνω από τους 20 πόντους και ο Μπαρτζώκας άρχισε να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής. Το 58-32 του ημιχρόνου, έδειχνε ότι οι Πειραιώτες είχαν επιβάλλει τον ρυθμό τους και δεν θα είχαν πρόβλημα να φτάσουν στην νίκη.

Η συνέχεια ήταν επί της ουσίας διαδικαστική. Ο Σπανούλης έδωσε την σκυτάλη στο σκοράρισμα σε άλλους παίκτες όπως ο Πρίντεζης, ο Γκετσεβίτσιους και ο Μαυροειδής και ο Ολυμπιακός ανέβαζε συνεχώς την διαφορά σε επίπεδα που ο ΚΑΟΔ δεν μπορούσε ούτε να παρακολουθήσει πλέον. Το 81-50 που έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο απλώς… προοιώνιζε το τελικό σκορ και την ευρεία νίκη της ομάδας του Μπαρτζώκα.

Η τέταρτη περίοδος ήταν… τυπική. Ο Ολυμπιακός έφτασε με το 103-67 στο τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα με άνεση, «κέρδισε» μέσω της συμμετοχής τους, Μαυροειδή, Γκετσεβίτσιους και πλέον περιμένει το ματς της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι.

Τα δεκάλεπτα: 31-14, 58-32, 81-50, 103-67

Ολυμπιακός: Χάινς 10, Λο 4, Άντιτς 4, Σπανούλης 18 (4/4τρ), Περπέρογλου 2, Σλούκας 5, Μαυροειδής 12, Γκετσεβίτσιους 11, Πρίντεζης 20, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης 6, Κατσίβελης 4

ΚΑΟΔ: Σλαφτσάκης, Νόουλς 14, Καλαϊτζίδης, Ακεψιμαΐδης, Μπένας 4, Μίτσελ 15, Κάρτερ 4, Κακαρούδης 17, Ντέιλ 6 Ζάρας 2, Ιωάννου 2, Πάλμερ 3



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: