Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ραντεβού το απόγευμα για Παναθηναϊκή Συμμαχία!!

Ραντεβού το απόγευμα για Παναθηναϊκή Συμμαχία
Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η γενική συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Η Γ.Σ. ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα αφού το «παρών» έδωσαν λίγο περισσότερα από 200 άτομα ενώ θα έπρεπε να παρευρεθούν κάτι παραπάνω από 1.700.

Επίσης, φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα με την αίθουσα, η οποία δεν μπορεί να χωρέσει παραπάνω από 300 άτομα και είναι εύλογο το ερώτημα πως θα γίνει να χωρέσει 1.700!

Ο προεδρεύων της συνέλευσης, Δημήτρης Βερβεσός ανακοίνωσε τη λύση της συνεδρίασης και την αναβολή της για το απόγευμα:

«Εκ μέρους του ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε εδώ. Είναι γεγονός ότι δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη πρωινή προσέλευση για αυτό είχαμε ορίσει την πρώτη στις 10:00, ώστε μετά να οδηγηθούμε σε επαναληπτική, διότι όπως ορίζει το άρθρο 22, εάν δεν υπάρχει απαραίτητη πλειοψηφία, μπορεί να οριστεί νέα χωρίς να απαιτείται η παρουσία του 51%.

Σε μας, τα τακτικά μέλη είναι 3.557, οπότε πρέπει να παρίστανται περισσότεροι από 1.753 και άρα οδηγούμαστε σε διακοπή. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και να δώσω το λόγο σε κανέναν. Σας περιμένουμε το απόγευμα όλους και θα πάρουμε τα μέτρα μας για να είναι όλα εντάξει με τη χωρητικότητα».

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία όμως προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε πως η πρώτη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00, αναβάλεται για τις 16:00 λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών μας. Στην προκειμένη περίπτωση, η συνέλευση θα διεξαχθεί ανεξαρτήτως προσέλευσης".
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: