Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Με Στεφανίδη στην κορυφή!!

Με Στεφανίδη στην κορυφή
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στεφανίδη, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του η Αναγέννηση Γιαννιτσών κατάφερε να επικρατήσει 3-2 της Δόξας Δράμας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος των Γιαννιτσών φιγουράρει στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς. Νέα «γκέλα» για τη Νίκη Βόλου που ηττήθηκε 2-0 από τον Βύζαντα στα Μέγαρα και έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για απευθείας άνοδο.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με αποτέλεσμα στο 14’ να ανοίξουν το σκορ με τον Στεφανίδη. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 39’ διπλασίασε τα τέρματα τόσο τα τέρματα της ομάδας του, όσο και τα δικά του. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Ταραλίδη στο 47’, όμως ο Γιάννης Στεφανίδης είχε… κέφια και έτσι στο 68’ έκανε το 3-1. Το τελικό σκορ (3-2) διαμόρφωσε στο 71’ ο Θάνος.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής σπουδαία εντός έδρας νίκη πήρε ο Βύζαντας, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου με τον Κρητικό στο 25’ και τον Βλάχο στο 70’. Μεγάλο «διπλό» πήρε και ο Απόλλων Σμύρνης στην έδρα του Πιερικού, ενώ την «δύναμη» της έδρας του εκμεταλλεύτηκε ο Εθνικός Γαζώρου που επιβλήθηκε της Καλλιθέας με 2-0.

Ο Θρασύβουλος συνεχίζει να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Φωκικό και ήρθε 1-1. Ισόπαλο με το ίδιο σκορ (1-1) τελείωσε και ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Τα αποτελέσματα της έβδομης (7ης) αγωνιστικής:

Παρασκευή 2/11


Παναχαϊκή-Λάρισα 1-1
(Βοσκόπουλος 68’-Τσιμπάμπα 53’)

Κυριακή 4/11, 15:00

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-3
(47’ Ταραλίδης, 71’ Θάνος- 14’, 39’, 68’ Στεφανίδης)

Ηρακλής-Ηρακλής Ψαχνών 1-1

Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Επανομής 2-0

Πιερικός-Απόλλωνας Σμύρνης 0-1

Θρασύβουλος-Φωκικός 1-1

Βύζας-Νίκη Βόλου 2-0

Εθνικός Γαζώρου-Καλλιθέα 2-0

Δευτέρα 5/11

Καλλονή-Εργοτέλης 16:00

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 19:00

Ρεπό: Καβάλα

Επόμενη (8η) αγωνιστική:
Πιερικός- Δόξα Δράμας
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων Σμύρνης- Ηρακλής
Αναγέννηση Επανομής- Παναιτωλικός
Ηρακλής Ψαχνών- Καλλονή
Πανσερραϊκός- Εθνικός Γαζώρου
Εργοτέλης- Καβάλα
Καλλιθέα- Παναχαϊκή
Λάρισα- Θρασύβουλος
Νίκη Βόλου- Φωκικός
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: