Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Να η ευκαιρία!!

Να η ευκαιρία
Το μυαλό είναι (κακά τα ψέματα) εδώ και μέρες στη Μονπελιέ. Ο Ολυμπιακός χθες έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στον ΟΦΗ και πλέον μπορεί χωρίς… ενοχές να ασχολείται αποκλειστικά με το ματς της Τρίτης, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή του συνέχεια τη φετινή σεζόν.

Από το χθεσινό ματς οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν μόνο το αποτέλεσμα και την εμφάνιση κάποιων παικτών, ειδικά τους Πάουλο Μασάντο και Λιούμπομιρ Φέισα. Η εμφάνιση δεν ενθουσίασε το κοινό, αλλά υπάρχει το ελαφρυντικό του ματς της χρονιάς που ακολουθεί. Γιατί με θετικό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας αγκαλιάζουν την τρίτη θέση στον όμιλο, ενώ με νίκη διατηρούν ζωντανό το όνειρο πρόκρισης στους «16».

Όλοι πάνω στον Τζεμπούρ…

Πού καιρός για ξεκούραση; Ο Ολυμπιακός έχει μόνο δύο μέρες στη διάθεσή του για να προετοιμαστεί για το ματς της χρονιάς. Όλοι στις τάξεις της ομάδας αγωνιούν για τη συμμετοχή του Ράφικ Τζεμπούρ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Η παρουσία του Αλγερινού φορ στο ματς θα εξαρτηθεί από τις δύο τελευταίες προπονήσεις και την κατάσταση που θα παρουσιαστεί. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονείται κανονικά, αλλά είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθεί, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής για τον ούτως ή άλλως ευπαθή σε μυϊκούς τραυματισμούς Αργεντινό επιτελικό μέσο. Πάντως για αμφότερους υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμοι.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των τραυματιών Πάμπλο Κοντρέρας και Νταβίντ Φουστέρ. Επανέρχονται οι Βασίλης Τοροσίδης και Φρανσουά Μοντέστο, που χθες προφυλάχθηκαν/ξεκουράστηκαν με τον πρώτο να μένει στον πάγκο και τον δεύτερο να είναι εκτός αποστολής. Μετά τη χθεσινή του εμφάνιση θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Φέισα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: