Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μπουφόν: «Δε μου άρεσε η νοοτροπία μας»

Μπουφόν: «Δε μου άρεσε η νοοτροπία μας»
Η Ίντερ έφτασε δίκαια στο θρίαμβο με 3-1 επί της Γιουβέντους, η οποία δεν επέδειξε την κατάλληλη νοοτροπία, σύμφωνα με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Οι «μπιανκονέρι» έχασαν έτσι το αήττητο των 49 αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα και ο έμπειρος γκολκίπερ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

«Δεν ήταν μια ευχάριστη ήττα», παραδέχθηκε ο Μπουφόν και συνέχισε: «Δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε, ακόμη και αν δεν παίζουμε καλά.

Η Ίντερ έπαιξε με πολύ έξυπνο τρόπο και με μεγάλη διάθεση για τη νίκη, επομένως άξιζε τη νίκη. Ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα τόσο καλά, που μου θύμισαν την Γιουβέντους της περσινής χρονιάς.

Άφησαν στην άκρη τα προβλήματα του παρελθόντος και τώρα προσπαθούν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα με τον νέο τους προπονητή και να διεκδικήσουν τον τίτλο μαζί με εμάς και τη Νάπολι.

Δε μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά μας μετά το 1-0. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάτσαμε πίσω και τους φέραμε στη δική μας περιοχή , κάτι που τελικά μας στοίχισε.

Από τη δική μου οπτική γωνία, θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε πολύ καλύτερα τον αγώνα αλλά μετά τα πρώτα 15 λεπτά τους παραχωρήσαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Ο αντίπαλος έδειξε ότι έχει ξεκάθαρες ιδέες για το παιχνίδι, γνωρίζοντας πολύ καλά το τι έπρεπε να κάνει με αποτέλεσμα να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: