Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

H βίλα των οργίων για σταρ, πολιτικούς και βασιλιάδες!!

H βίλα των οργίων για σταρ, πολιτικούς και βασιλιάδες
Από διάσημους jet-setters μέχρι ροκ σταρ, πολιτικούς και βασιλιάδες, αμέτρητοι είναι οι επισκέπτες της περίφημης Villa Cetinale στην Τοσκάνη, κοντά στη μεσαιωνική πόλη της Σιένα. Η επιβλητική έπαυλη έχει φιλοξενήσει, εκτός από τους επισκέπτες, και τα μυστικά τους, τα οποία μοιάζουν βγαλμένα από ταινίες ίντριγκας.

Όπως γράφει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», η βίλα έχει ιστορία πολλών αιώνων, αλλά τα πάθη ξύπνησαν εκ νέου τη δεκαετία το '70, όταν ο ιδιοκτήτης της, Άντονι Λάμπτον, αποφάσισε να την αναστηλώσει. Ο Λάμπτον, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης των Συντηρητικών στη Βρετανία και λάτρης της Ντόλτσε Βίτα, με πόρνες, μαριχουάνα και όλα τα συναφή.

Η ιστορία του είναι συνδεδεμένη άμεσα με τις τελευταίες δεκαετίες της βίλας, τους προσκεκλημένους, τις φήμες για όργια με συμμετοχή σημαινόντων προσώπων.

Τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, με το πανέμορφο σπίτι να φιλοξενεί υψηλούς καλεσμένους, αλλά με λιγότερα... βίτσια. Τακτικοί θαμώνες είναι η οικογένεια του Τόνι Μπλερ και η Κέιτ Μος.

Από τους θρύλους της Βίλας δεν λείπουν και τα... απαραίτητα φαντάσματα, που σύμφωνα με πολλούς επισκέπτες κάνουν την εμφάνισή τους τις νύχτες στους σκοτεινούς διαδρόμους.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: