Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Δεν σκόραρε... για το παιδί του!

Δεν σκόραρε... για το παιδί του (video)
Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε 3-1 της Θέλτα σε ματς για την 10η αγωνιστική της Primera Division. Δεν κατάφερε να σκοράρει ο Μέσι, ο οποίος αγωνίστηκε με καινούρια παπούτσια στα οποία είχε γράψει Τιάγκο, το όνομα του νεογέννητου γιου του. Οφσάιντ το τρίτο γκολ των «μπλαουγκράνα».

Ίσως ο Μέσι θα ήθελε ένα γκολ για να το αφιερώσει στο παιδί, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η λύση για τους Καταλανούς ήρθε από την άμυνα, αφού κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Αντριάνο στο 21’. Η απάντηση ήρθε από τον Μπερμέχο τρία λεπτά αργότερα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν καλά-καλά να χαρούν και βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ. Με τον Νταβίντ Βίγια αυτήν τη φορά, οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν ξανά, ενώ από θέση οφσάιντ στο 61’ ο Ζόρντι Άλμπα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Έτσι η Μπαρτσελόνα έχει πλέον 9 νίκες και 1 ισοπαλία στα 10 πρώτα ματς του πρωταθλήματος, γεγονός που κάνει τον Τίτο Βιλανόβα τον "ρούκι" προπονήτη με το καλύτερο ξεκίνημα. Ξεπέρασε τους Μουρίνιο και Ρόμπσον που είχαν ρεκόρ 8 νίκες - 2 ισοπαλίες.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: