Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αρβανίτης: «Το πιο «σιχαμερό» σφύριγμα που έχω δει»

Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Ελευθέριος Αρβανίτης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή ¨Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και τη διαιτησία του Γκόντα.


Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και τη διαιτησία του Γκόντα:

«Δεν υπάρχει αυτό το σφύριγμα, δεν έχει ξαναγίνει και δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Είναι εντελώς άδικο γιατί αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Είναι το πιο «σιχαμερό» σφύριγμα που έχω δει από τότε που ασχολούμαι με το μπάσκετ.

Εγώ μίλησα με τον Γκόντα και του είπα ότι πρέπει να δώσει και στην άλλη ομάδα τεχνική ποινή και μου είπε ότι δεν είδε τίποτα. Την άλλη μέρα είδα στο βίντεο ότι είδε όλη τη φάση και έλεγε ψέματα, γι? αυτό το χαρακτηρίζω «σιχαμερό» σφύριγμα. Είναι ξεκάθαρη παράβαση του κανονισμού αυτό που έγινε. Σπρώχνουν τον αθλητή μας και όφειλε να δώσει τεχνική ποινή και στον αντίπαλο πάγκο».

Για το αν έχει συνέπειες αυτή η ήττα:

«Έχει συνέπειες για την ομάδα μας γιατί είναι σε άνοδο και αν κερδίζαμε θα ήμασταν πιο πάνω στη βαθμολογία. Θα έχει συνέπειες για τον ίδιο γιατί έχει κλέψει τον αγώνα. Εμείς θα υποστηρίξουμε την ένσταση μας και πιστεύω ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Άρης».

Για τον Γκόντα:

«Υπάρχει παράβαση και έπρεπε να πάρουν την τεχνική ποινή και οι αντίπαλοι. Δεν έχει να κάνει με τον ΚΑΟΔ αλλά με ένα διαιτητή που είναι κακός. Είναι ο ίδιος που είχε αποβάλει τον Χατζηβρέτα με 4 φάουλ. Θέλει να κάνει τον πρωταγωνιστεί».

Για το αν είδαν τη φάση οι άλλοι δύο διαιτητές:

«Υπάρχει το βίντεο που φαίνεται ότι το είδε και ο Γκόντας αλλά και οι άλλοι δύο που θα μπορούσαν να το πάρουν πάνω τους. Κάνανε παράβαση και έπρεπε να τιμωρηθούν και οι άλλοι».

Για τον Πάσαλιτς:

«Ήταν πολύ στενοχωρημένος μετά το παιχνίδι γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι. Από ήρωας έγινε ο μοιραίος παίκτης. Ευθύνεται και ο Πάσαλιτς αλλά το θέμα αυτό είναι του Άρη και όχι του Γκόντα να καταδικάσει το αποτέλεσμα με το έτσι θέλω».

Για την ένσταση που έκανε ο Άρης:

«Την ετοιμάζει το νομικό μας επιτελείο, περιμένουμε και βίντεο από τη δημόσια τηλεόραση. Έχουμε όλο το δίκιο με το μέρος μας και πιστεύω πως θα πάρει τη σωστή απόφαση ο αθλητικό δικαστής».

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα και τη στήριξη που χρειάζεται από τον κόσμο:

«Είναι μια δύσκολη χρονιά κι όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο δύσκολη. Ο κόσμος πρέπει να έρθει πιο κοντά στην ομάδα και να τη στηρίξει. Η ομάδα βελτιώνεται, υπάρχει τώρα ένα και ένα 15ημερο κενό που θα δουλέψει ο προπονητής γιατί δεν είχε το χρόνο να το κάνει».

Για τις μεταγραφές:

«Εμείς έχουμε ένα θέμα με τη φορολογική ενημερότητα και δεν μπορούμε να πάρουμε άλλους παίκτες. Πιστεύουμε όμως στο ρόστερ μας, έχουμε καλούς παίκτες».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: