Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται οι επόμενοι ...Κατσουράνηδες!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκαλύπτει στο blog του στον sportdog τα σχέδια του Γιάννη Αλαφούζου ερμηνεύοντας την ανακοίνωση που έβγαλε ο προέδρος του Παναθηναϊκού.
Από την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου, λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Βέροια, είναι φανερό ότι ακολουθούν και άλλοι …Κατσουράνηδες τις επόμενες ημέρες.
Όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ λέει ότι "όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες" εννοεί πως υπάρχει πρόβλημα μέσα στην ομάδα. Και για να το λέμε ξεκάθαρα, εννοεί ότι κάποιοι έχουν διαβρώσει την ομάδα, που δεν είναι ηθικοί και έντιμοι!
Βαριά κουβέντα που πρέπει να έχει αποδείξεις στα χέρια του, για να την υποστηρίξει. Όταν βγαίνει και το λέει αυτό ο Αλαφούζος σημαίνει ότι έχει πάρει αποφάσεις και θα τις μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Και αφορά και παίκτες, που θα κληθούν να "σπάσουν" τα συμβόλαια, όπως έγινε με τον Κατσουράνη, που έφυγε από την ομάδα λόγω του ότι στον Παναθηναϊκό πίστευαν ότι δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια.
Και απ΄ ότι φαίνεται από το μέρος της δήλωσής του "έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια" είναι ξεκάθαρο ότι τα ...σκάγια παίρνουν και ανθρώπους που έχει συνεργαστεί.
Λένε ότι αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα. Και απ΄ ότι φαίνεται ο Αλαφούζος λέει ότι σπάει αυγά τις επόμενες ημέρες. Αν αυτό θα του βγει σε καλό, ή όχι δεν ξέρουμε. Θα το δείξει η ιστορία. Πάντως μέχρι τώρα στη διαχείρηση των κρίσεων στη διάρκεια της χρονιάς έχει κάνει λάθη και δεν τα έχει καταφέρει.
Όπως και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι ακριβώς θα γίνει με τον Φεϊζάλ. Μετά και την ανταλλαγή των mail τη Δευτέρα αρχίζει οικονομικός έλεγχος, η πρέπει να αρχίσει τις επόμενες ημέρες. Από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, που θα ανοίξει η ΑΜΚ των 28 εκ. ευρώ θα πρέπει να μπουν τα χρήματα. Κυριακή κοντή γιορτή…


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: