Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κριβόκαπιτς: «Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ράντοβαν Κριβόκαπιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για τον Ηρακλή τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ που να παίζει ωραιότερο ποδόσφαιρο από την ομάδα του.

Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στο Φωκικό:

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά πήραμε την ισοπαλία. Δεν ξέρω πόσες φορές έχουμε ξεκινήσει καλά και στο τέλος δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε. Εύχομαι ότι τη νέα χρονιά θα κάνουμε περισσότερες νίκες. Έχουμε πολλές ισοπαλίες και είναι κρίμα γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες, είναι κρίμα».

Για το πώς βλέπει Πρωτάθλημα:

«Μέχρι τώρα δεν έχω δει καμία ομάδα που να είναι καλύτερη από εμάς. Έχουμε ακόμα δρόμο αλλά δεν είδα να παίζει κάποια καλύτερο ποδόσφαιρο από εμάς.

Για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα:

«Δουλεύουμε κάθε μέρα τη φιλοσοφία του προπονητή και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Όταν όμως μια ομάδα παίζει πολύ αμυντικά θα πρέπει να παίζουμε εμείς πιο έξυπνα. Πολλές φορές κάνουμε λάθη που δεν επιτρέποντα και μετά αναγκαζόμαστε να «κυνηγάμε», αυτό μας φέρνει άγχος».

Για τον ίδιο:

«Τώρα είμαι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά μπορώ ακόμα καλύτερα, όχι μόνο εγώ αλλά όλη ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα σερί ώστε να νιώθουμε καλύτερα και να έχουμε ψυχολογία».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: