Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ασταμάτητη η Λοριάν!!

Την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα πήρε η Λοριάν η οποία επικράτησε 2-0 της Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ».
Στην 4η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Λοριάν η οποία έχει… πιάσει τρομερή φόρμα παίρνοντας την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη, περνώντας με το 2-0 από το «Ζοφρουά Γκισάρ» και τη Σεντ Ετιέν.
Ο Αλιαντιέρ στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Τραορέ στο 38’ να κάνει το 2-0 και να «καθαρίζει» για την ομάδα του.



Μπορντό – Σεντ Ετιέν: Τους… αρέσει μαζί

Την τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Σαμπιονά εξακολουθούν να μοιράζονται Μπορντό και Σεντ Ετιέν, οι οποίες κόλλησαν στο 0-0 στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.
Το τελικό αποτέλεσμα μάλιστα κάθε άλλο παρά «καθρεφτίζει» την εικόνα του αγώνα, καθώς οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες κατέβασαν ρολά, τιμώντας το… παντεσπάνι τους.
Με την ισοπαλία του «Σαμπάν Ντελμά», Μπορντό (διατήρησε το αήττητο εντός) και Σεντ Ετιέν ισοβαθμούν - μαζί με τη Λοριάν - με 27 βαθμούς (-8 από κορυφή και Λιόν), στην τέταρτη θέση που δίνει το εισιτήριο για το Europa League της ερχόμενης περιόδου.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: