Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Μίνγκα: «Δεν θα κινδυνέψουμε»

Σίγουρος πως δεν θα κινδυνέψει ο Πανθρακικός με υποβιβασμό, εμφανίστηκε ο Κρίστο Μίνγκα, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα θα κάνει τις 3-4 νίκες που χρειάζεται και θα είναι και του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία

Αναλυτικά:

«Δεν άλλαξε τόσο πολλά πράγματα στην τακτική ο Δερμιτζάκης, αλλά μες έχει φτιάξει την ψυχολογία. Δεν συμφωνώ πως ήμασταν μια άναρχη ομάδα στην αρχή, απλά προσπαθούσαμε και δεν μας έβγαιναν αυτά που θέλαμε. Η τριάδα Λουσέρο, Βαϊρουά και Παπαδόπουλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κάνουν την διαφορά, αλλά η εικόνα μας οφείλεται σε συνολική προσπάθεια της ομάδας και του προπονητή.

Θεωρώ, πως θα σωθούμε σχετικά άνετα. Θα κάνουμε αυτές τις 3-4 νίκες που απαιτούνται και δεν θα κινδυνέψουμε. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολο να πω ποιοι θα αντέξουν και ποιοι θα πέσουν, αλλά οι ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΑΕΚ και Άρης λόγω του ότι δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές, έχουν ένα ντεσαβαντάζ και θα δυσκολευτούν περισσότερο. Τώρα, για τις άλλες ομάδες, νομίζω πως ο Πανιώνιος κάνει αυτή τη στιγμή την «κοιλιά» του, ο ΠΑΣ είναι σε φόρμα όπως κι εμείς και η Λιβαδεία θα παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και δεν θα πέσουν. Και η Ξάνθη νομίζω θα σωθεί, επειδή έχει την εμπειρία, το έχει δείξει και στα προηγούμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: