Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βιβιάν: «Προσαρμογή ανεξαρτήτων συνθηκών»

Αισιόδοξος πως τόσο ο ίδιος σε ατομικό επίπεδο, όσο και ο ΠΑΟΚ θα βελτιώνεται συνεχώς παιχνίδι με παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Ματέους Βιβιάν.
Παράλληλα, ο 30χρονος αμυντικός του «Δικέφαλου», μιλώντας στην κάμερα της Nova για το ματς με τον Αιγινιακό, το μέλλον του στην ομάδα, τους τραυματισμούς, αλλά και για τις αγωνιστικές συνθήκες που θα συναντήσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στα Ιωάννινα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιβιάν:
«Επιτέλους έπαιξα ένα ολόκληρο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και λογικά περνάμε στην επόμενη φάση. Νιώθω πολύ χαρούμενος, εντάξει ήταν σ' ένα γήπεδο όχι πολύ καλό αλλά αυτό που είπαμε ότι είναι το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε», τόνισε αρχικά για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό και πρόσθεσε ερωτηθείς:
- Παίρνεις χρόνο συμμετοχής, αργά αλλά σταθερά, με δεδομένο και την αποχώρηση του Κουμάλο για το Αφρικανικό Κύπελλο σε λίγο καιρό πολλαπλασιάζεται ο χρόνος του στην ομάδα, νιώθεις πως ανεβαίνεις, νιώθεις πως είσαι καλή κατάσταση και πότε θεωρείς ότι θα είσαι όπως πρέπει ή όπως κι εσύ ο ίδιος θέλεις να είσαι;
«Δε μ' ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι ποδοσφαιριστές αν πήγαν να παίξουνε στην Εθνική της χώρας τους ή όχι. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να φτάσω σ' ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εκεί που θέλω να φτάσω κι έτσι θα βοηθήσω και την ομάδα μου στα επόμενα παιχνίδια. Γι αυτό με χαροποιεί όταν παίζω βασικός».
- Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Είσαι αμυντικός άρα ξέρεις περί τίνος πρόκειται, βλέποντας και την εικόνα της ομάδας, θεωρείς ότι λειτουργεί όπως πρέπει, σε ικανοποιεί, είναι κάτι στο οποίο αισθάνεσαι πως έχεις συνεισφέρει κι εσύ;
«Εγώ πιστεύω ότι σαν άμυνα πρέπει να βελτιωθούμε παραπάνω, περισσότερο και σίγουρα δεν πρέπει να δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα, να μη δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ».
- Με αφορμή τον αγώνα της Πέμπτης αλλά και τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας, σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή;
«Προσωπικά αισθάνομαι πως κάθε μέρα βελτιώνομαι ολοένα και περισσότερο. Είπα στην αρχή πως χρειαζόμουν τρία - τέσσερα παιχνίδια για να εμφανιστώ καλύτερος. Το σημαντικότερο είναι πως σιγά - σιγά γνωριζόμαστε με τους συμπαίκτες μου, ο καθένας βοηθάει τον άλλον να προσαρμοστεί πιο εύκολα και πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε πολύ δυνατοί και πιο συμπαγείς αμυντικά. Θα είμαστε καλύτεροι, πολύ καλύτεροι μέσα κι από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: