Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«Αδικούμαστε κατ’ επανάληψη»

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, αλλά και για την γενικότερη αντιμετώπιση που τυγχάνει στο φετινό πρωτάθλημα, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

«Αδικούμαστε κατ’ επανάληψη»
«Βράζουν» στον Ολυμπιακό Βόλου για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στο ντέρμπι με τη Νίκη για το πρωτάθλημα της Football League. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για αδικία κατ’ επανάληψη απο την διαιτησία, ενώ ζητάνε δίκαιη αντιμετώπιση, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Στο ίδιο έργο θεατές! Και παρότι το ίδιο έργο το βλέπουμε σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, εμείς, αμετανόητοι, αρνούμαστε να το συνηθίσουμε ή κυρίως να το αποδεχτούμε. Οι πρωταγωνιστές πάντα οι ίδιοι: Οι διαιτητές! Σε αντίθεση με αγώνες άλλων ομάδων, στους δικούς μας, διαιτητές και βοηθοί κλέβουν την παράσταση! Ευτυχώς για εμάς, το χθεσινό ντέρμπι με τη Νίκη ήταν τηλεοπτικό και έτσι όλη η Ελλάδα έγινε μάρτυρας των κατάφωρων αδικιών που δέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου από τη διαιτησία. Μέσα στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε φορτωθεί με δύο κίτρινες κάρτες εις βάρος των αμυντικών μας (με τη μέθοδο του γνωστού πλέον σε μας "κίτρινου πυρετού", ενώ μεταξύ άλλων, δεν καταλόγισαν και πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας. Και όχι, κύριοι, δεν μιλάμε για ένα μόνο αγώνα. Ας μην αναφερθούμε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο (διαιτησία πάντα με την ίδια γνωστή συνταγή), αλλά στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με το Θρασύβουλο, όπου άφησαν την ομάδα μας αδικαιολόγητα με δέκα παίκτες ενώ έκλεισαν και πάλι τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ μας.

Κύριοι, ο Ολυμπιακός Βόλου αδικείται κατ’ επανάληψη στο φετινό πρωτάθλημα από τη διαιτησία. Δεν σας ζητάμε χάρες αλλά απαιτούμε πλέον την εφαρμογή του δίκαιου 50-50 στα διαιτητικά σφυρίγματα. Ανοχή λοιπόν τέλος! Έχετε την υποχρέωση να μας εξασφαλίσετε ίση μεταχείριση από τη διαιτησία, αν φυσικά πιστεύετε αυτό που διατυμπανίζετε περί τίμιου πρωταθλήματος. Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές μας για τους παλικαρίσιους βαθμούς των ισοπαλιών που κατακτούν, έναντι των τριών βαθμών που κάποιοι τους στερούν ενώ τους δικαιούνται, σε τόσους, μα τόσους αγώνες
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: