Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

"Παίρνουμε τον ΠΑΟ και φέρνουμε παικταράδες"!

Ο Βλάσης Τσάκας επιβεβαίωσε στον sportdog ότι ο Πρίγκιπας απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έκανε λόγο για τέσσερις μεταγραφές τον Γενάρη.
Λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωση που θα ενημερώνει τους οπαδούς για τις εξελίξεις, ο Β. Τσάκας αποκάλυψε πως ο υποψήφιος επενδυτής παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι στη Βέροια...  

Έχει ανταποκριθεί θετικά ήδη η πλευρά του επενδυτή, προς το κάλεσμα των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;
"Είναι γεγονός, ναι, η ανταπόκρισή μας είναι θετική. Σε λίγη ώρα θα βγει και σχετική ανακοίνωση ενημέρωσης προς του οπαδούς".
Τι περιμένουμε από εδώ και μετά, δηλαδή;
"Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Μόνο ότι έχουμε έτοιμο πλάνο για να βοηθήσουμε άμεσα την ομάδα. Αυτή είναι η διαφορά μας. Το πλάνο μας θα βοηθήσει την ομάδα. Ο Πρίγκιπας, άλλωστεμ, είπε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει βολιδοσκοπήσει τις περιπτώσεις τεσσάρων καλών ποδοσφαιριστών για ενίσχυση".

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την επικοινωνία μας, ο Β. Τσάκας σχολίασε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στη Βέροια και την αντίδραση του υποψήφιου επενδυτή: "Ο Πρίγκιπας είδε το παιχνίδι, μιλήσαμε και η εικόνα του Παναθηναϊκού, ήταν τραγική. Οι παίκτες είχαν μείνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έδειξαν αδιαφορία, είχαν μπλαζέ ύφος, λες και πήγαν για βόλτα στη Βέροια. Αλλά δεν θα κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις. Εμείς μιλάμε για ενίσχυση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: