Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βλέπει καταλανικά «φαντάσματα» η Ρεάλ!!

Βλέπει καταλανικά «φαντάσματα» η Ρεάλ!
Το πρωτάθλημα το χάνει εδώ και καιρό από τη Μπαρτσελόνα.

Ήρθαν όμως άλλοι Καταλανοί, αυτοί της ουραγού Εσπανιόλ να αποσπάσουν 2-2 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και να βάλουν… ταφόπλακα στη «βασίλισσα»!

Η φετινή αλλοπρόσαλλη πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίστηκε για ακόμα μια φορά. Και μιλάμε για μεγάλο «κάζο». Γιατί αυτή η Εσπανίολ δεν θυμίζει τίποτα την ομάδα του παρελθόντος, καθώς παραπαίει, όντας τελευταία στην Primera Division. Παρόλα αυτά κατάφερε να φύγει με το 2-2 από τη Μπερναμπέου, να κάνει δώρο στη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα, αφού οι Μαδριλένοι βρίσκονται ήδη στο -10, με ένα ματς περισσότερο από τους «μπλαουγκράνα».

Τα καταλανικά… φαντάσματα φαίνεται πως κυνηγούν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 27' ο Μόντριτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δοκάρι. Και στη συνέχεια ήρθε η "τιμωρία". Ο Γκαρθία με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους και οι αποδοκιμασίες στο "Μπερναμπέου" -έστω και χλιαρά- ξεκίνησαν. Ο Ρονάλντο φρόντισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να ισοφαρίσει σε 1-1, να δείξει σημάδια ανάκαμψης και να κοπάσουν τα... σφυρίγματα των οπαδών για την εμφάνιση της ομάδας τους.

Μάλιστα, ο Κοεντράο τρία λεπτά από την έναρξη του δεύτερου μέρους σημείωσε το δεύτερο τέρμα για τη «βασίλισσα» και έφερε ηρεμία. Το φινάλε της αναμέτρησης δεν είχε ακόμα γραφτεί. Και αυτό γιατί στο 88’ ο Αλμπίν των Καταλανών ισοφάρισε στο τελικό 2-2, δημιουργώντας, δίνοντας ενδεχομένως τη «χαριστική βολή».


Real Madrid vs Espanyol 2-2 16.12.12 (All Goals) από ourmatch



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: