Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σημάδι ανάκαμψης!!


Σημάδι ανάκαμψης
Μόνο ως τέτοιο μπορεί να εκληφθεί για τη Γουέστ Μπρομ η εμφάνιση απέναντι στη Γουέστ Χαμ, άσχετα αν τελικά δεν ήρθε η νίκη και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Χόθορνς». Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ, έπειτα από τρεις σερί ήττες, πήρε έναν βαθμό που μπορεί να σημάνει μια νέα αρχή.

Οι «baggies» αν και έδειχναν κάπως χαμένοι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να απειληθούν, αλλά ούτε και να απειλήσουν, εμφανίστηκαν πολύ καλύτεροι στην επανάληψη. Ο Μόρισον είχε δοκάρι σε κεφαλιά που έκανε στο 73’ και η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό που είχε δώσει στο ματς η Γουέστ Μπρομ, οπισθοχώρησε και έφυγε από την έδρα της αντιπάλου της με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς:

Κάτι ο ενθουσιασμός στις εξέδρες του «Χόθορνς», κάτι η ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε κάθε εντός έδρας ματς της Γουέστ Μπρομ, οι γηπεδούχοι έκαναν τη Γουέστ Χαμ να φαίνεται χαμένη στα πρώτα 20 λεπτά. Παρ’ όλα αυτά και παρά τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας, δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό. Όταν τα «σφυριά» απέκτησαν την κατοχή της μπάλας και ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους, τότε ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Μπορεί ο Άντι Κάρολ να απουσίαζε από τη γραμμή κρούσης, αλλά εκεί υπήρχε ο Κάρλτον Κόουλ για να κρατήσει σε εγρήγορση τον Μίχιλ.

Το παιχνίδι παρέμεινε ανοιχτό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κόουλ στην επίθεση της Γουέστ Χαμ απασχολούσε την άμυνα των «baggies», οι οποίοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 61’ ο Γκέρα με μακρινό σουτ τέσταρε τα ρεφλέξ του Γιασκελάινεν και στην επαναφορά, ο Λονγκ έκανε την κεφαλιά, όμως ήταν αδύναμη και δεν απείλησε την εστία των «σφυριών». Η Γουέστ Μπρομ αναθάρρησε και για λίγα εκατοστά, στο 65’, ο Λονγκ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει προ κενής εστίας από συρτή σέντρα του Οντεμβίγκι. Στο 73’, ο Μόρισον έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών του Γιασκελάινεν με κεφαλιά. Όσο ανώτερη κι αν ήταν η Γουέστ Μπρομ, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα και αρκέστηκε στον έναν βαθμό με το τελικό 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ, Όλσον, Ποπόφ, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Μόρισον, Μπραντ, Μουλούμπου, Γκέρα (75’ Λουκάκου), Λονγκ (83’ Ρόσενμπεργκ), Οντεμβίγκι

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, Ριντ, Ο’Μπράιεν, Κόλινς, Ντεμέλ (81’ Τόμκινς), Νόλαν, Τζάρβις (76’ Μαϊγκά), Τέιλορ, Νομπλ, Ο’Νιλ, Κόουλ

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: