Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«Θρησκεία ο ΠΑΟΚ!»

Ο Κροάτης αμυντικός Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλάει στο gazzetta.gr για το... φλερτ του με τον ΠΑΟΚ, τονίζει ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν τον τρομάζει και δείχνει αρκετά ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στον «δικέφαλο» του Βορρά!
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σίλντενφελντ επιβεβαιώνεται από τα ρωσικά ρεπορτάζ, ενώ ο ατζέντης του παίκτη δήλωσε ξεκάθαρα στο gazzetta.gr ότι υπάρχουν επαφές με την ελληνική ομάδα. Από την πλευρά της Ντιναμό τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν ο παίκτης να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο, είτε με δανεισμό, είτε με μεταγραφή. Σε περίπτωση που ισχύσει το πρώτο, οι Μοσχοβίτες είναι διατεθειμένοι να του καλύψουν το 50% του συμβολαίου του.
Ο Σίλντενφελντ είναι παραγκωνισμένος από τότε που άλλαξε ο προπονητής στην Ντιναμό, με τον  Νταν Πετρέσκου να τον... πετάει εκτός 11άδας μετά το παιχνίδι με την Ανζί στις 07/10, όταν και αποβλήθηκε. Το μέλλον του λοιπόν στη ρωσική ομάδα είναι εξαιρετικά αβέβαιο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν τον αφήνει αδιάφορο! Ο 27χρονος διεθνής Κροάτης μιλάει στο gazzetta.gr για τον ΠΑΟΚ και την προοπτική του να φορέσει τη φανέλα του, ενώ δείχνει «ψημένος» για Ελλάδα! 
Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;
«Ξέρω πολλά πράγματα. Ξέρω ότι ο σύλλογος είναι σαν οικογένεια και ότι είναι στις ομάδες με τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι για τον κόσμο του σαν θρησκεία. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα και για το νέο τεχνικό επιτελείο που ανέλαβε φέτος και συγκεκριμένα για τον προπονητή και μου αρέσει η φιλοσοφία τους. Η ομάδα έχει σημαντική ιστορία και κατά τη γνώμη μου πολύ καλό μέλλον. Ξέρω ότι έχουν υπάρξει αλλαγές στο σύλλογο, αλλά δεν φοβάμαι τις προκλήσεις».
Θα ήσουν θετικός στην προοπτική της μετακίνησης σε ελληνικό σύλλογό;
«Αν αποφασίσουμε τελικά να φύγω, γιατί να μην είμαι θετικός; Η Ελλάδα είναι μια σπουδαία και ωραία χώρα. Ειδικά η Θεσσαλονίκη. Η χώρα περνά δυσκολίες τώρα, αλλά αυτό δεν με πτοεί, γιατί είχαμε παρόμοιες καταστάσεις στην Κροατία λόγω του πολέμου».
Με την Ντιναμό τι γίνεται;
«Η κατάσταση είναι η εξής. Ήρθα εδώ με μεγάλα σχέδια, κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, άλλαξε ο προπονητής και ο νέος τεχνικός με αφήνει εκτός. Πρέπει να σεβαστώ την απόφασή του ως επαγγελματίας, παρότι εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν έχουμε πάντα την ίδια άποψη με τους προπονητές. Είχα μια συζήτηση με τον κόουτς και ο ατζέντης μου με τη διοίκηση. Θα δούμε τι θα συμβεί».
Υπάρχουν άλλα κλαμπ που ενδιαφέρονται για σένα; 
«Ναι υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Υπάρχει και μία πρόταση».
Πότε περιμένεις να λάβεις τις τελικές αποφάσεις σου;
«Θα δούμε τι θα γίνει τις προσεχείς ημέρες. Τώρα θα επικεντρωθώ στην οικογένειά μου για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο ατζέντης μου θα αναλάβει τα υπόλοιπα και θα αποφασίσουμε μαζί στο τέλος».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: