Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σουνάς: «Ήμασταν άτυχοι»

Ο Άρης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κόντρα στην SKODA Ξάνθη αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες σύμφωνα με τον Δημήτρη Σουνά.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.
Αρχικά, ο Δημήτρης Σουνάς, ανέφερε: «Κάναμε καλή εμφάνιση, ίσως μια από τις καλύτερες φέτος, αλλά ήμασταν άτυχοι. Δεν στεκόμαστε σε αυτό. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Κινούμαστε καλύτερα μέσα στο παιχνίδι, έχουμε καλή κυκλοφορία μπάλας, θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο».
Και συνέχισε: «Υπάρχει χρόνος μέσα στις διακοπές για να δουλέψουμε και στο τέλος να πάρουμε αυτό που θέλουμε», είπε ο Σουνάς, προσθέτοντας πως «δεν θα έχουμε πολλές μέρες διακοπές. Δεν είμαστε για πολλά ρεπό, αλλά και ρεπό να έχουμε, είμαστε επαγγελματίες αθλητές και πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιώσουμε το πρόσωπό μας».
Τέλος, για τη βαθμολογική συγκομιδή στο πρώτο γύρο, σχολίασε: «Κανέναν μας δεν ικανοποιούν (σ.σ. 13 βαθμοί), είχαμε την ευκαιρία σήμερα να πάρουμε μια ανάσα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν γυρνάμε την πλάτη, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: