Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χάτσερ: «Δε θα μας επηρεάσει η διακοπή!»

Ο Ουίλ Χάτσερ έφυγε για την πατρίδα του, τις ΗΠΑ, όπως και ο Ντόνι Μακ Γκραθ, με… ευχάριστα συναισθήματα στις αποσκευές του, μετά τη νίκη επί της Ελευσίνας και το «7 στα 7» του ΠΑΟΚ!

Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του μετά τον νέο νικηφόρο αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» υπογράμμισε αρχικά για τον αγώνα με την νεοφώτιστη ομάδα της Αττικής: «Ήταν περίεργο ματς. Αυτές οι ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία δεν έχουν τίποτε να χάσουν. Πέτυχαν 16 τρίποντα αλλά αυτό ήταν και δικό μας λάθος. Μπράβο τους όμως. Με αυτά τα τρίποντα έμειναν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Έκαναν πολλά πικ εν ρολ, ήταν αποτελεσματικοί στις διεισδύσεις, έβγαζαν έξτρα πάσα και είχαν ελεύθερα σουτ, μερικά από τα οποία όμως ήταν πολύ τυχερά. Θα έπρεπε να τους οδηγήσουμε από ένα σημείο και μετά περισσότερο στα δίποντα».

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη: «Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά για να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Μετρά όμως η νίκη γιατί αντιμετωπίσαμε μια δυνατή και καλή ομάδα. Κερδίζοντας δείχνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Αν χάσεις ένα τέτοιο ματς, το οποίο περιμένεις να κερδίσεις, δημιουργεί πρόβλημα στην ψυχολογία».

Για το άμεσο μέλλον: «Πάμε στην διακοπή με θετική σκέψη. Έχουμε κάνει καλά πράγματα μέχρι τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί έρχονται δύσκολα ματς και εκεί να δείξουμε τι ομάδα είμαστε».

Για το 7 στα 7: «Είναι τρομερό ρεκόρ, σπάνια μπορεί να το κάνει μια ομάδα και αυτό δείχνει νοοτροπία και χαρακτήρα, κάτι που μας προσφέρει ιδανική ψυχολογία για να συνεχίσουμε. Είναι καλό για μας, την ομάδα τους οπαδούς, βγάζουμε έτσι περισσότερη ενέργεια».

Για το τι άλλαξε μετά το ματς στην Δράμα: «Δεν άλλαξε κάτι. Ήταν νωρίς εκείνο το παιχνίδι, ήταν σαν και αυτά που παίζουμε τώρα. Έτυχε να πάει στραβά και να μην μπορέσουμε να το αποφύγουμε. Ήταν νωρίς και δεν είχαμε μάθει ο ένας τον άλλο, δεν είχαμε προλάβει να δεθούμε. Χάσαμε την διαφορά και παραδοθήκαμε. Ίδια ομάδα είμαστε, άρα βελτιώσαμε το δέσιμο, τις συνεργασίες, την χημεία. Τώρα όλοι ξέρουμε πώς να παίζουμε όταν έχουμε το προβάδισμα».

Για το αν δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ η διακοπή: «Δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο. Όλες οι ομάδες σε αυτή την διαδικασία θα μπουν, όλες θα κάνουν τρεις εβδομάδες να ξαναπαίξουν. Βέβαια δεν είναι καλό για τις ομάδες που έχουν φόρμα. Ελπίζουμε ότι με την δουλειά θα το αντιμετωπίσουμε».

«Το δώρο του Αϊ Βασίλη»

Ο Χάτσερ τόνισε για το πώς θα περάσει τις γιορτές στην πατρίδα του: «Με την οικογένεια, με τους φίλους, θα προπονούμαι με τον κόουτς που είχα στο γυμνάσιο, θα κάνω θεραπείες και γενικά θα φορτίσω τις μπαταρίες μου για να καθαρίσει και το μυαλό μου».

Όσο για το τι περιμένει να του φέρει ο Άγιος Βασίλης; «Έχω ό,τι θέλω. Αν σε αυτό προστεθεί η υγεία, η επιτυχία, η διάκριση της ομάδας  τότε θα είμαι ο απόλυτα ευτυχισμένος άνθρωπος». Ειλικρινής και ρεαλιστής ο Αμερικανός γκαρντ που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα περισσότερα παιχνίδια…


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: