Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σκέφτονται απομάκρυνση Βύντρα-Χριστοδουλόπουλου!!

Πολύς λόγος γίνεται για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Βέροια και την… εκκαθάριση που σκοπεύει να κάνει ο Αλαφούζος στην ομάδα, με τα βλέμματα να πηγαίνουν αυτόματα σε 2 παίκτες.

Οι Λουκάς Βύντρα και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλους δεν αποκλείεται να… πληρώσουν την νύφη και τα σπασμένα μιας συνολικά τραγικής εμφάνισης. Πράγμα, το οποίο δεν είναι και ότι πιο δίκαιο υπάρχει! Για πολλούς και διάφορους λόγους…

Καταρχάς, δεν μπορείς να έχεις απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές, να μην είσαι εντάξει απέναντι τους δηλαδή και να τους ζητάς και τα ρέστα, μετά από μια τραγική εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα, στον Βύντρα, χρεώνονται ορθώς τα δύο γκολ που έφαγε ο Παναθηναϊκός στη Βέροια, αλλά είναι τόσες οι φορές που ο δεξιοπόδαρος αμυντικός έδωσε τα πάντα και με όλη του την ψυχή για την ομάδα του, που είναι άδικο. Επίσης, ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ακούσει τόσο πολλά από την κερκίδα, όμως αυτός έσκυβε πάντα το κεφάλι και προσπαθούσε. Και τα έδινε όλα. Και στην τελική, άλλο να μην σου αρέσει κάποιος παίκτης –δεν είναι και ο Μπεκενμπάουερ- και άλλο να κατηγορήσεις τον Βύντρα για αδιαφορία!

Το θέμα του αμυντικού των «πράσινων» όμως έχει κι ένα αγκάθι. Αφού ο Βύντρα είναι συνδεδεμένος με την εποχή Βαρδινογιάννη. Μάλιστα, ο Τζίγκερ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, ευχαρίστησε τον Έλληνα διεθνή, κάτι που τον «σταύρωσε» στους οπαδούς που έχουν για τους δικούς τους λόγους την κόντρα με την «οικογένεια». Παρόλα αυτά, είναι άδικο να την πληρώσει ο παίκτης που ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά…

Στο θέμα του Χριστοδουλόπουλου, τώρα, αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως ο Λάζαρος έχει «νεύρα και τουπέ». Κι ότι η νοοτροπία του, έχει εκνευρίσει αρκετούς στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως ο Χριστοδουλόπουλος, δεν είναι και στα καλύτερα του. Δεν αποδίδει καλά και επειδή είναι αρκετά εγωιστής, απαντάει στην μουρμούρα που δέχεται από την κερκίδα. Δεν κρατιέται. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Παρορμητικός. Όπως και το παιχνίδι του… Και στην τελική, το «κράξιμο» προς το πρόσωπό του ακούγεται επειδή όλοι έχουν απαιτήσεις από αυτόν. Και για να έχεις απαιτήσεις, κάτι θα πρέπει να έχεις διακρίνει, αφού ταλέντο, ο Χριστοδουλόπουλος έχει. Και αδιάφορος, ποτέ δεν ήταν. Εκτός αν «ξενερώσει» με όσα ακούει.

Πάντως, όπως έχει φανεί, οι απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ ή να τους βάλεις στο περιθώριο ή να κάνεις μόνο σε αυτούς μείωση αποδοχών ενώ όλη η ομάδα σέρνεται, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Ιδιαίτερα, όταν δεν μπορείς να τους αναπληρώσεις. Και πολύ περισσότερο, όταν μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές που αδιάφορους που φοράνε το τριφύλλι στο στήθος, δεν τους λες.



πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: