Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Από το άγχος στο… ρεκόρ!!

Από το άγχος στο… ρεκόρ
Πριν από επτά αγωνιστικές κανείς στον Πανθρακικό δεν θα περίμενε να δει την ομάδα του να αλλάζει, τόσο άμεσα εικόνα και να παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο το οποίο φέρνει και… ρεκόρ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε με μοναδικό στόχο την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Όσο πιο γρήγορα ερχόταν, τόσο το καλύτερο για τους «πράσινους». Άμεσα, τα αποτελέσματα ήρθαν και μετά από επτά αγωνιστικές στον ακριτικό πάγκο, τέσσερις νίκες, ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στις καθυστερήσεις, η ομάδα της Κομοτηνής είναι στην όγδοη θέση, με σαφέστατο προβάδισμα από της άλλες διεκδικήτριες της παραμονής.

Παράλληλα, μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, ο Πανθρακικός έκανε και ένα ιστορικό ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, οι 20 πόντοι, μετά το τέλος του πρώτου γύρου, είναι η καλύτερη συγκομιδή μετά την εποχή Εμίλιο Φερέρα.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, οι Παπαδόπουλος και Βαϊρουά είναι «καθαροί» ηγέτες στον αγωνιστικό χώρο και με τα γκολ τους έχουν δώσει πολύτιμους πόντους.

Ακόμα, βρήκαν χρόνο συμμετοχής (είτε λόγω ανάγκης, είτε λόγω επιλογών) παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ, όπως ο Μίνγκας, κάτι που πιστώνεται στον Παύλο Δερμιτζάκη. Πλέον, η διακοπή θα δώσει την δυνατότητα στον σύλλογο της Κομοτηνής, να δουλέψει παραπάνω στις ατέλειές του, ενώ θα δοθεί και η δυνατότητα για ουσιαστική ενίσχυση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: