Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βετουλάς: «Παρηγοριά στον άρρωστο»

Βετουλάς: «Παρηγοριά στον άρρωστο»
Τι να την κάνεις την πολύ καλή προσπάθεια, όταν αυτή δεν συνοδεύεται με νίκη;

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας δεν έδειξε να συμβιβάζεται με την ήττα από τον Πανιώνιο, τόνισε πως στόχος παραμένει η παραμονή, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το γεγονός πως οι παίκτες του "κοίταξαν στα μάτια" τον ισχυρότερο Πανιώνιο.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς για νίκη. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε στο τέλος… Ο Πανιώνιος ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια και έλεγχε το παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε… Σήμερα είχαμε άσχημα ποσοστά στις ελεύθερες βολές και στα ριμπάουντ. Αν είχαμε την ευστοχία στις βολές όπως στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια καλά στοιχεία στο δημιουργικό κομμάτι, στα κλεψίματα. Θα δουλέψουμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μετά τις διακοπές», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που γύρισαν στο γήπεδο από εκεί που έχει φύγει. Άντεξαν σε μια δύσκολη έδρα οι παίκτες του Πανιωνίου. Σίγουρα ήταν ένα ματς πολύ καλό για το μπάσκετ, όμως η ωραία ατμόσφαιρα, η προσπάθεια της ομάδας στην ουσία όταν έχεις χάσει είναι… παρηγοριά στον άρρωστο. Η ομάδα έχει στόχο να παραμείνει κατηγορία».

Ο Κίτον Γκραντ με τη σειρά του σχολίασε:

«Και οι δύο ομάδες έκαναν τεράστια προσπάθεια να ξεφύγουν από το άγχος, ειδικά στις παρατάσεις. Πέτυχαν μερικά κρίσιμα καλάθια και ελεύθερες βολές, τις οποίες δεν πετύχαμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: