Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σφαιρόπουλος: «Για τον κόσμο μας η νίκη»

Σφαιρόπουλος: «Για τον κόσμο μας η νίκη»
Στον κόσμο που ακολούθησε τον Πανιώνιο στην Πάτρα αφιέρωσε τη νίκη επί του Απόλλωνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Απόλλωνα.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και ξέραμε ότι θα είναι ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας μας έχει δείξει πως θα μπορούσε να έχει στο πρωτάθλημα δέκα νίκες, καθώς σε όσα ματς έχει χάσει ήταν στον πόντο. Στα περισσότερα ματς δείχνει πως είναι μια σκληρή και αθλητική ομάδα. Το ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο έργο και αυτό επιβεβαιώθηκε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είχαν το κουράγιο ενώ ισοφαρίστηκαν δύο φορές, να γυρίσουν και να πάρουν το παιχνίδι» ανέφερε ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και συνέχισε:

«Σίγουρα το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και επίσης υπήρξε ωραία ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας και στο Νίκο (σ.σ Βετούλα). Αν μη τι άλλο τέτοια ματς φέρνουν κι άλλο τον κόσμο στο γήπεδο είναι διαφήμιση αυτό το ματς και καλό που είχε ευκαιρία να το δει ο κόσμος από την τηλεόραση. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Φάνηκε η βοήθεια όταν ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και καταφέραμε και γυρίσαμε».

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς επεσήμανε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, ειδικά έτσι όπως προέκυψε. Ξέραμε από την αρχή της προετοιμασίας μας γι’ αυτό το παιχνίδι ότι θα ήταν πολύ δύσκολο και θα κρινόταν στον πόντο. Δουλεύουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στην ομάδα της Πάτρας. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Ο κόσμος της Πάτρας προσέφερε ένα πολύ ωραίο θέαμα μέσα από την τηλεόραση και μπορώ να πω ότι ήταν διαφήμιση του μπάσκετ το σημερινό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: