Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τζεμπούρ: «Θα μιλήσω όταν είναι οριστικό»

Τζεμπούρ: «Θα μιλήσω όταν είναι οριστικό»
Την επιθυμία του, να μιλήσει για τη συνέχεια της καριέρας του στον Ολυμπιακό ή όχι, εξέφρασε ο Τζεμπούρ μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή».

Ο Γαλλοαλγερινός άσος, μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΝΕΤ σχετικά με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα λέγοντας πως «Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι στην ομάδα. Όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Είναι πολύ καλά και προχωράμε για τους επόμενους στόχους μας». Όταν ρωτήθηκε για το θέμα νέου συμβολαίου ήταν λακωνικός και αρκέστηκε να πει «Μιλάμε πολύ συχνά με τον πρόεδρο. Όταν θα έχω κάτι το οριστικό για το συμβόλαιό μου τότε θα βγω και θα το πω. Ακόμα δεν έχουμε τίποτα το οριστικό».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ακόμα μια ομάδα από το «Σαμπιονά» και συγκεκριμένα η Μονακό, ενδιαφέρεται για τον στράικερ των «ερυθρολεύκων». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε άνθρωπος της Μονακό στον σαββατιάτικο αγώνα της Νέας Σμύρνης και παρακολούθησε τον Τζεμπούρ, αγωνιζόμενο και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο και η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται για τον Γαλλοαλγερινό άσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: