Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Προκλητικά αδιάφοροι!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον τραγικό Παναθηναϊκό που ξεφτιλίστηκε στην Βέροια και τις ευθύνες των ποδοσφαιριστών!
Η λέξη ξεφτίλα δεν μπορεί καν να περιγράψει το συναίσθημα, που νοιώθουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την τριάρα από την Βέροια. Και αν ο Ολυμπιακός έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε και πορτοφόλι(όπως έγραφα την προηγούμενη εβδομάδα, για το ματς με τον Παναθηναϊκό), ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανάψει μία λαμπάδα στην Βέροια, που έχασε ιστορική ευκαιρία να βάλει έξι, επτά γκολ στον Παναθηναϊκό και οι παίκτες του να γυρίσουν με τα ...πόδια στην Αθήνα. Ορισμένα παιχνίδια φαίνονται από τα πρώτα λεπτά. Ετσι και το παιχνίδι στην Βέροια .
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο, λες και είχαν πάει για βόλτα, λες και είναι πρώτοι στην βαθμολογία και έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.... Στα 20 λεπτά είχαν κάνει 21 λάθη. Να τους θυμίσω απλά , ότι είναι μόλις στην 9η θέση της βαθμολογίας στο τέλος του πρώτου γύρου. Φυσικά και στο ματς με τον Ολυμπιακό είχαν φανεί αδυναμίες της ομάδας στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στο ματς αυτό οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια.
Στην Βέροια δεν μπήκαν καν.... Με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο γκολ και είχε και άλλες έξι, επτά καθαρές ευκαιρίες , χθες έκανε μία μικροευκαιρία με ένα σουτ του Σο στο 76. Επειδή, λοιπόν, είναι φανερό, ότι στην Βέροια οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν έλλειψη διάθεσης, έλλειψη πάθους είναι αδικαιολόγητοι. Είναι ξεφτίλα και πρέπει να ντρέπονται, όσοι έπαιξαν στην Βέροια και έγραψαν μία μαύρη σελίδα για τον σύλλογο .
Εφαγαν τρία ξεκούραστα έκαναν την Βέροια, να μοιάζει με Μπαρτσελόνα και πίκραναν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που πάνω που βρήκε το χαμόγελό του , έφαγε άλλη μία γερή σφαλιάρα και πολλοί οπαδοί θα χάσουν και πάλι τον ύπνο τους. Και μην ακούσω πάλι τις δικαιολογίες περί απλήρωτων και τέτοια, διότι απλήρωτοι ήταν και με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ και με την Μάριμπορ και με την Τόττεναμ , αλλά σε αυτά τα ματς «σκίστηκαν». Στην Βέροια πήγαν σαν περιοδεύων θίασος....
Και φυσικά για την ξεφτίλα της Βέροιας έχει ευθύνη και ο Ρότσα. Αυτός είχε την ευθύνη να προσγειώσει στην πραγματικότητα τους παίκτες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να τους εξηγήσει ότι με την Βέροια θα είναι πιο δύσκολο το ματς, διότι υπάρχουν πλέον απαιτήσεις από αυτούς και οι αντίπαλοι θα «δαγκώνουν» για να πάρουν το ματς. Οπως φάνηκε στην Βέροια ο Χουάν δεν μπόρεσε αυτό να τους το μεταδώσει και είναι το χειρότερο παιχνίδι με αυτόν στον πάγκο. Δεν τρελαίνομαι, όταν το παλεύουν το ματς και το χάνουν, τρελαίνομαι όταν χάνουν με κάτω τα χέρια και είναι προκλητικά αδιάφοροι. Και έτσι φθάσαμε τις τρεις ήττες φέτος από τις τρεις ομάδες, που ανέβηκαν φέτος στην Σούπερ Λίγκα.
Μόνο ο Σο και ο Χουχούμης, που μπήκαν αλλαγή είχαν την νοοτροπία, ότι πήγαν να παίξουν μπάλα. Ολοι οι άλλοι αμόλαγαν αετό και νόμιζαν ότι πήγαν να παίξουν τόμπολα. Χουάν πέτα έξω τους προκλητικούς και βάλε μέσα τα πιτσιρίκια. Τουλάχιστον αυτοί θα έχουν πάθος, ούτε το ....μαλλί τους θα φτιάχνουν, ούτε ασίστ στους αντιπάλους για γκολ θα δίνουν....
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: