Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Βαλβέρδε: «Παίξαμε καλύτερα κόντρα σε 11»

«Παίξαμε καλύτερα όταν αγωνιζόμασταν κόντρα σε μια Ρεάλ με έντεκα ποδοσφαιριστές», σχολίασε ο Βαλβέρδε μετά το χθεσινό παιχνίδι της Βαλένθια με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Βαλβέρδε: «Παίξαμε καλύτερα κόντρα σε 11»
Η αριθμητική υπεροχή που απέκτησε από την αποβολή του Κοεντράο έκανε τα πράγματα δυσκολότερα για την Βαλένθια υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Και μάλιστα, την χειρότερη εικόνα την είχαμε όταν αγωνιστήκαμε με παίκτη παραπάνω από την αποβολή του Κοεντράο», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής των «νυχτερίδων» και εξήγησε…

«Όταν η Ρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές της και αμυντικά καλύτεροι. Έτσι εμείς δεν μπορέσαμε να ανοίξουμε την άμυνά της», είπε ο Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αν και παίξαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα από το προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν επηρεασμένοι από την ήττα. Αν και ήμασταν προβληματισμένοι μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος, στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε και το ξεπεράσαμε, πιστεύοντας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στο παιχνίδι αυτό», τόνισε.

Τέλος ο Βαλβέρδε σχολίασε για την απουσία του Ρομπέρτο Σολδάδο…

«Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Μας προσφέρει πολλά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι και ο Βαλντές σήμερα μας έδωσε εξίσου πολλά. Δούλεψε πολύ, είχε δύο καλές ευκαιρίες και ακολούθησε την στρατηγική που είχαμε σχεδιάσει», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: