Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στραματσόνι: «Συγχαρητήρια στη Ρόμα»

Τα συγχαρητήριά του στη Ρόμα, για τη νίκη της με 2-1, έδωσε ο προπονητής της Ίντερ, Στραματσόνι μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας.

Στραματσόνι: «Συγχαρητήρια στη Ρόμα»
Η υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας παρέμεινε «ανοιχτή» μετά το 2-1 του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στη Ρόμα και την Ίντερ. Οι «τζαλορόσι», μπαίνοντας δυνατά στο ματς κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 μετά από 33 λεπτά αγώνα, αλλά οι «νερατζούρι», μειώνοντας πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου σε 2-1, διατήρησαν τις ελπίδες τους για πρόκριση, κάτι που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Αντρέα Στραματσόνι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.

«Καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και αυτό μας δίνει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση. Η Ρόμα πήρε ένα μικρό προβάδισμα, βέβαια, αλλά σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Μιλάνου, εκεί όπου καλούμαστε να νικήσουμε για να προκριθούμε. Μέχρι τον Απρίλιο, όταν και θα γίνει το ματς, έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Ως τότε, το μυαλό μας επιστρέφει στο πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να ανεβούμε στη βαθμολογία, κάτι που έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε», τόνισε στις αρχικές του δηλώσεις ο Στραματσόνι.

Η απόδοση της Ρόμα εντυπωσίασε τον προπονητή της Ίντερ, όπως φάνηκε από όσα είπε στην συνέχεια. «Η Ρόμα έπαιξε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου… έχτισε τη νίκη της. Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους μας, ήταν πράγματι πολύ καλοί», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, η Ίντερ έδειξε να ελέγχει το ματς. «Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε. Όπως πήγαινε ο αγώνας, ήταν πιο πιθανό να ισοφαρίσουμε εμείς, παρά να μας βάλει τρίτο γκολ η Ρόμα. Πάντως το αποτέλεσμα αυτό είναι καλό για εμάς, αφήνει… ανοιχτή την πρόκριση στον τελικό», σημείωσε ο Στραματσόνι.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο προπονητής των «νερατζούρι», έκανε ένα σχόλιο για τις φημολογούμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του. «Δεν με ενδιαφέρει ποιοι παίκτες ακούγεται πως θα έρθουν. Εγώ κοιτάω αυτούς που έχω, από τους οποίους είμαι ικανοποιημένος και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα παιδιά αυτά έχουν καταφέρει σημαντικά πράγματα μέχρι σήμερα και για αυτό τους δίνω συγχαρητήρια», είπε με έμφαση ο Αντρέα Στραματσόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: