Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

«Καθάρισε» ο Χαραλαμπίδης!

Χάρη στον Κώστα Χαραλαμπίδη πήρε τη φιλική νίκη κόντρα στη Λίριγια από την ΠΓΔΜ ο ΠΑΟΚ.

«Καθάρισε» ο Χαραλαμπίδης
Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 77-75 στην Πυλαία της αντιπάλου τους με καλάθι του έμπειρου γκαρντ σε «νεκρό» χρόνο, σε ματς πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Πάντως, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του.

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον Ντόνι ΜακΓκραθ, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, που αισθανόταν ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο δεξί πόδι. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν χρησιμοποιήθηκε, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως: "Ηταν ένα φιλικό προπόνησης, στο οποίο μας προβλημάτισαν ορισμένα πράγματα. Πήραν χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν παίζουν τόσο και είχαμε και απουσίες λόγω τραυματισμών. Ζητούμενό μας είναι να δουλέψουμε σωστά, ώστε να είμαστε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί και απέναντι στον Ολυμπιακό".

Για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα, ανέφερε πως: "Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα πρόβλημα. Και πρόπερσι με τον ΜακΓκραθ, λέγαμε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάστασή του και είδατε πως εξελίχθηκε. Θα δούμε τι θα γίνει".


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: