Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ρόβας: «Ανακρίβειες τα όσα ακούγονται για Ατρόμητο»

Ως ανακρίβειες χαρακτήρισε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει προταθεί στον Ατρόμητο, ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Ρόβας: «Ανακρίβειες τα όσα ακούγονται για Ατρόμητο»
Αναληθή και ανακριβή χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να έχει προταθεί από μόνος του στον Ατρόμητο, ο Βασίλης Ρόβας. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, τόνισε στην Nova πως ουδέποτε έκανε κάτι τέτοιο, ενώ ξεκαθάρισε πως εάν αποφάσιζε να παίξει στην Ελλάδα, θα συνέχιζε να το κάνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η μακροσκελής δήλωσή του:

«Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια του κυρίου Σπανού, ο οποίος είναι πραγματικά ένα «στολίδι» για τη Σουπερ Λιγκ. Έχω μόνος καλές αναμνήσεις από αυτόν. Θέλω να πω όμως, πως αυτές οι ανακρίβειες που γράφονται περί συζητήσεων με τον Ατρόμητο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν ξέρω από βγαίνουν και για ποιο λόγο το κάνουν. Αν νομίζει κάποιος ότι μ' αυτό τον τρόπο κάνει καλό προς το πρόσωπό μου, χωρίς να το γνωρίζω, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Όποιος με ξέρει καλά όλα αυτά τα χρόνια, σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν έγλυψα ποτέ και δεν έγραψα σενάρια φαντασίας, ώστε να δημιουργήσω κλίμα σε μία ομάδα και να αγωνιστώ σε αυτήν. Το μόνο που μ' ενδιέφερε ήταν να παίζω μπάλα και τίποτα παραπάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αν και για πολλούς ακούγεται κλισέ η αλήθεια είναι πως μερικές φορές η δόξα είναι πιο «γλυκιά» από το οικονομικό κομμάτι.

Εάν ήθελα να προταθώ στον Ατρόμητο ή σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα θα τηλεφωνούσα εγώ προσωπικά στον κύριο Σπανό και σε οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο. Όπως έχω πει εδώ και 15 ημέρες, πρωταρχικός μου στόχος είναι να αγωνιστώ στο εξωτερικό, συνεχίζει να ισχύει το ίδιο. Είπα ότι θα εξαντλήσω τις πιθανότητες να το κάνω. Και ίσως σύντομα να τελειώσει αυτό το θέμα. Εάν υπήρχε μία ελληνική ομάδα που θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να ανήκω στο ρόστερ της, θα ήταν ο Πανιώνιος, ο οποίος μου είχε καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση ανανέωσης για τα ελληνικά δεδομένα και είναι τιμητικό γιατί υπήρξε απ' όλους αναγνώριση προς το πρόσωπό μου. Και τελειώνουν εδώ όλες οι ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση γιατί δεν κάνει καλό ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: