Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κοκορόγιαννης: «Ο Άρης ήθελε πιο πολύ τον Τάτο»

Ο μάνατζερ του Αντρέα Τάτου, Κίμων Κοκορόγιαννης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για τη μεταγραφή του πελάτη του στον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα του Τάτου μετά τη μεταγραφή του στον Άρη:
«Σίγουρα τα αισθήματα του είναι θετικά γιατί έκανε την επιλογή που ήθελε. Είχε προτάσεις από επτά ομάδες. Το όνειρό του είναι να παίξει στον Ολυμπιακό. Τον θέλουν όλες οι ομάδες της Σουπερ Λιγκ και αυτό είναι θετικό για εκείνον για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Νομίζω πως με το να έρθουμε στον Άρη, κάναμε την σωστότερη επιλογή ένα ιστορικό σωματείο».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον Άρη:
«Θέλαμε να πάει σε μια ομάδα που να μπορεί να παίξει τη μπάλα που ξέρει, με εγκαταστάσεις, κόσμο και κίνητρο σαν αυτό που έχει στον Άρη. Εδώ θα αποδώσουν οι προσπαθείς που θα κάνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για τη σωτηρία της ομάδας. Είναι ένα παιδί που πρέπει να στηρίξει ο κόσμος. Είναι μέσα στους καλύτερος έλληνες ποδοσφαιριστές και θα πετύχει πολλά στο μέλλον».

Για το αν είχε συμφωνία με τον ΟΦΗ:
«Δεν είχαμε κλείσει στον ΟΦΗ. Έχω μάθει να τηρώ τις υποσχέσεις μου. Είχαμε κάνει μια γνωριμία. Το είχαμε δει θετικά γιατί στον ΟΦΗ προπονητής είναι ο μέντορας του Τάτου, ο Γιάννης ο Πετράκης, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει τον παίκτη στη συνέχεια της καριέρας του. Πιστεύω όμως πως ο ΟΦΗ δεν είχε τόση ανάγκη τον Τάτο, όσο ο Άρης».

Για το αν είχε λόγο ο Ολυμπιακός στη μεταγραφή του στον Άρη:
«Ο Ολυμπιακός δεν μας είπε ποτέ “θα πας σε αυτή την ομάδα ή στην άλλη”. Όποια ομάδα έκανε κρούση και ζητούσε τον Τάτο μας ρωτούσαν “θέλεις να πας εκεί ή εκεί”; Εγώ ποτέ δε θα έπαιρνα την ευθύνη για να πάει κάπου ο Αντρέας. Είπε όχι σε πολλές ομάδες που πίστευε πως δεν θα τον βοηθούσε το περιβάλλον. Κάναμε μια κουβέντα και συγκρίναμε πόσο ήθελε ο Άρης τον Αντρέα. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τον Άρη ήταν τόσο επίμονοι και συγκινητικοί που ήθελαν την παρουσία του Ανδρέα και επιλέξαμε Άρη. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μετακίνηση του Ζαραδούκα στον Άρη, με τον οποίο ο Αντρέας έχει πολύ καλή σχέση».

Για το αν υπάρχει συμφωνία να μην παίξει ο Τάτος εναντίον του Ολυμπιακού:
«Αυτή τη στιγμή ο Τάτος είναι στον Άρη για να παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο στη συμφωνία».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: