Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τόνι Γκονζάλες: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ του αρκεί για να προκριθεί»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο ημόχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης το ΠΑΟΚ και νυν της Καλλονής, Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος υπογράμμισε πως η ποιότητα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, είναι αρκετή για της δώσει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη σημερινή ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καλλιθέα: "Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Καλλιθέα, γιατί είναι ανώτερη ομάδα, με ποιότητα. Στον πρώτο αγώνα δυσκολεύτηκαν οι παίκτες του «δικεφάλου», καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακό. H Τούμπα δεν θα έχει καμία σχέση με το “Ελ Πάσο”, ο αγωνιστικός χώρος των γηπέδων της Football League, είναι πολύ χειρότερα".

Για τα τελευταία αποτελέσματα του "δικεφάλου": "Τα παιχνίδια κόντρα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν δύσκολα για τον ΠΑΟΚ και είναι λογικό, αφού οι δύο αυτές ομάδες, μαζί με την ομάδα του Δώνη είναι αυτές που διεκδικούν ουσιαστικά την δεύτερη θέση στη βαθμολογία καθώς είναι αυτή που οδηγεί στο Champions League. Νομίζω ότι έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο να κοντράρει κάποιος τον Ολυμπιακό και πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα δυσκολευτούν να κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα, θα κοντραριστούν στα πλέι-οφ για την δεύτερη θέση. Ευκαιρία το κύπελλο για να πάει να το πανηγυρίσει στον Λευκό Πύργο και να χαρίσει χαρά στους φιλάθλους του. Θα ήταν καλό γιατί είναι και ο ΠΑΟΚ, μία πολύ καλή ομάδα

Για την Καλλονή: "Οκτώ πόντους πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη στο πρωτάθλημα, ευτυχώς έχουμε και τον πρόεδρό μας που μας βοηθά πολύ. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο νέος πας προπονητής ο Μπάμπης Τεννές, γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία και πιστεύω ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά στο πρωτάθλημα".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: