Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώθηκαν Κυβελίδης, Μοσχάκης!!

Παίκτες της Κέρκυρας είναι και με τη… βούλα οι Λεωνίδας Κυβελίδης και Γιώργος Μοσχάκης.

Ανακοινώθηκαν Κυβελίδης, Μοσχάκης

Οι Λεωνίδας Κυβελίδης και Γιώργος Μοσχάκης είναι και επίσημα παίκτες της Κέρκυρας για τον επόμενο 1,5 χρόνο, με τους Φαίακες να συνεχίζουν την ενίσχυσή τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΒΕΛΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΣΧΑΚΗ. Και στις δύο περιπτώσεις, η διάρκεια της συνεργασίας είναι για 1,5 χρόνο».

To who is who:

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, επιθετικός, γεννήθηκε στις 8/2/1986 στο Ζαμπούλ του Καζακστάν. Σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Κατερίνη, όπου και πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕ Ποντίων. Ήδη διεθνής με την εθνική ομάδα Παίδων, προσέλκυσε τα βλέμματα της γαλλικής Στρασμπούργκ, η οποία και τον ενέταξε, για τρία χρόνια, στο δυναμικό της. Στα 18 επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Πιερικού (2004), πρωταγωνιστώντας στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες (Γ’). Ακολούθησαν θητείες σε Αιγάλεω (2006-’07), Χαϊδάρι (2007-’08) και ξανά Αιγάλεω (2008-’09), ώσπου το 2009 «μετακόμισε», για δυόμισι χρόνια, στην Παναχαϊκή, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τη, δε, σεζόν 2009-’10, με 24 γκολ, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ όλων των εθνικών κατηγοριών! Τον Ιανουάριο του 2011 πήρε μεταγραφή στη Δόξα Δράμας, εξελισσόμενος σ’ ένα απ’ τα πλέον αξιόπιστα επιθετικά «όπλα» της μέχρι τα μέσα της σεζόν (4 γκολ) και κατόπιν «μετακόμισε» στον Πανθρακικό, με τον οποίο κι επέστρεψε φέτος στη Super League. Συνολικά, στις εθνικές κατηγορίες, μετρά 70 γκολ, ενώ έχει διατελέσει διεθνής (και) με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Γιώργος Μοσχάκης γεννήθηκε στις 12/11/1989 και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Θ., με τον οποίο και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, δίχως, όμως, συμμετοχή στη Super League. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008-’09, παραχωρήθηκε, για έξι μήνες, στον Θερμαϊκό, ενώ τη διετία 2009- ’11, πραγματοποίησε δυο εξαιρετικές, «γεμάτες» χρονιές, σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (δανεικός από «Γηραιό») και Δόξα Δράμας (ελεύθερος, πλέον), με απολογισμό 56 ματς και 7 γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό, με τον οποίο και πανηγύρισε, φέτος, την επιστροφή στη Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: